Complexul de Natație din Otopeni va găzdui în vară Campionatul Mondial masculin de polo pe apă U20

  • Complexul Sportiv de Nataţie din Otopeni va găzdui în perioada 10-17 iunie Campionatul Mondial masculin de polo pe apă U20.
  • Nicuşor Dan a anunţat joi că încă o competiţie foarte importantă are loc în această vară în România.
  • 300 de sportivi din 20 de ţări vin la Complexul Sportiv de Nataţie din Otopeni, în perioada 10-17 iunie, pentru a participa la Campionatul Mondial masculin de polo pe apă U20.

Complexul Sportiv de Nataţie din Otopeni va găzdui în perioada 10-17 iunie Campionatul Mondial masculin de polo pe apă U20.

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat joi că încă o competiţie foarte importantă are loc în această vară în România.

Conform acestuia, 300 de sportivi din 20 de ţări vin la Complexul Sportiv de Nataţie din Otopeni, în perioada 10-17 iunie, pentru a participa la Campionatul Mondial masculin de polo pe apă U20.

Nicuşor Dan susţine că este îmbucurător faptul că Bucureştiul şi oraşele din România apar tot mai des pe harta competiţiilor sportive internaţionale, astfel de evenimente având ecouri în economia şi turismul local.

„Ţin pumnii echipei de polo din România şi sper că vom asista la un campionat extraordinar, mai ales că la acest eveniment participă cele mai valoroase echipe naţionale din întreaga lume”, a transmis primarul.

The post Complexul de Natație din Otopeni va găzdui în vară Campionatul Mondial masculin de polo pe apă U20 appeared first on Aleph News.

Previous post O priveliște care îți taie respirația. Un astronaut de la NASA a fotografiat din spațiu aurora boreală
Next post OMM emite un avertisment serios cu privire la revenirea fenomenului El Nino