Clienții Airbnb nu vor mai avea voie să facă petreceri în locuințe

  • Compania Airbnb a anunțat marți că va face permanentă interdicția privind petrecerile în locuințele listate pe platforma sa.
  • Airbnb a anunțat că a văzut o scădere de 44%, de la an la an, a ratei rapoartelor privind petrecerile de la implementarea politicii.
  • Acum, compania dorește să facă interdicția permanentă, deoarece începe sezonul de călătorii de vară.

Compania Airbnb a anunțat marți că va face permanentă interdicția privind petrecerile în locuințele listate pe platforma sa.

Asta după ce a înregistrat o scădere bruscă a plângerilor privind adunările neautorizate de când interdicția a fost pusă în aplicare în august 2020, scrie CNN.

Porivit Airbnb, ei a văzut o scădere de 44%, de la an la an, a ratei rapoartelor privind petrecerile de la implementarea politicii.

Acest lucru vine după ce compania cu sediul în San Francisco a introdus și a extins interdicția privind petrecerile pentru a stopa răspândirea infecțiilor COVID-19.

Acum, compania dorește să facă interdicția permanentă, deoarece începe sezonul de călătorii de vară.

Compania a anunțat că va elimina, de asemenea, limita de 16 persoane, permițând ca locuințele mai mari listate pe platformă să fie rezervate până la ocuparea completă.

În 2019, Airbnb a început să impună limite mult mai stricte, începând cu o interdicție globală a așa-numitelor „house-urilor de petrecere” sau a anunțurilor care creează probleme în cartier.

The post Clienții Airbnb nu vor mai avea voie să facă petreceri în locuințe appeared first on Aleph News.

Previous post Deputaţii au aprobat cererea DNA. Adrian Chesnoiu, rămas fără imunitate parlamentară: „Sunt un om simplu și asa vreau să rămân”
Next post România și alte patru țări vor să întârzie cu cinci ani interzicerea de vehicule care merg pe conbustibili fosili