Cinci moduri de a-ți crește în mod natural apetitul sexual

  • Este corect să spunem că dorința sexuală a unei persoane poate fi opusă celei a altei persoane – unii au mai multe pofte decât alții.
  • De fapt, unul din cinci bărbați și femei declară că libidoul lor este scăzut, potrivit unui sondaj recent realizat de Scotland’s Health Information Service.
  • Dar se pare că există câteva metode destul de simple de adoptat care te pot pregăti mai mult pentru o partidă de sex în dormitor.

Este corect să spunem că apetitul sexual a unei persoane poate fi opus celei a altei persoane – unii au mai multe pofte decât alții. De fapt, unul din cinci bărbați și femei declară că libidoul lor este scăzut, potrivit unui sondaj recent realizat de Scotland’s Health Information Service.

Dar se pare că există câteva metode destul de simple de adoptat care te pot pregăti mai mult pentru o partidă de sex în dormitor. Experții în sex de la VitaBright au împărtășit cinci modalități prin care oamenii ar putea să-și crească libidoul în mod natural.

Acupunctură, chiropractică sau masaj

Îngrijirea chiropractică resetează coloana vertebrală, aliniază sistemul nervos, crește fluxul sanguin și reduce durerile și durerile de cap. Între timp, acupunctura îmbunătățește circulația, echilibrează hormonii și ameliorează durerea și stresul. Iar masajele relaxează și reduc stresul, îmbunătățind dramatic dispoziția sexuală.

Întâlnire cu partenerul tău

Te simți ca niște colegi de cameră care obișnuiau să se întâlnească? Revigorați-vă relația cu seri de întâlnire.

Puneți telefonul jos și priviți-vă partenerul în ochi atunci când purtați o conversație”, amintește un expert de la VitaBright. Menținerea contactului vizual duce la creșterea intimității și atracției, care se joacă în dormitor.

Exerciții

Expertul VitaBright spune: Exercițiile fizice sunt aproape ca un afrodisiac natural”. Încearcă să faci 30 de minute de exerciții fizice moderate, cum ar fi mersul pe jos sau ridicarea de greutăți, cel puțin patru zile pe săptămână. Exercitiile Kegel și genuflexiunile cresc fluxul sanguin în regiunea pelviană, ceea ce crește libidoul și poate ajuta la orgasme.

Încorporează alimentele în moduri creative

Alimentele sunt un afrodisiac natural. Printre alimentele comune se numără stridiile și ciocolata, dar funcționează și alimentele de zi cu zi, cum ar fi usturoiul, ardeii iuți și smochinele.

Aduceți alimente în dormitor, cum ar fi căpșunile, mierea și frișca bătută. Sau ia în considerare grapefruit pentru a ajuta la înviorarea vieții sexuale și la îmbunătățirea experienței sexuale. Dacă alegi varianta grapefruitului”, asigură-te că partenerul tău nu are o alergie la citrice, că sucul nu intră în uretră și nu uita că, dacă este consumat, grapefruitul poate interfera cu anumite medicamente.

Un expert de la VitaBright spune: Reține că, cu cât faci mai mult sex, cu atât mai mult sex îți vei dori. Rămâi consecvent, fă-o des și va da roade!”.

The post Cinci moduri de a-ți crește în mod natural apetitul sexual appeared first on Aleph News.

Previous post Olaf Scholz, la finalul summitului UE: „Vladimir Putin nu va reuşi să aducă Europa în genunchi”
Next post Ion Cristoiu: Dacă Navalnîi primea Nobelul pentru Pace, era o problemă pentru Putin. Navalnîi devenea devastator