Cel mai urât mirositor om din lume nu s-a mai spălat de 22 de ani, dar nimeni nu-și bate joc de el dintr-un singur motiv

  • În 2000, Dharamdev Ram a jurat că nu se va mai spăla niciodată până când nu vor înceta toate crimele împotriva femeilor, disputele funciare și uciderea animalelor nevinovate.
  • Un indian poate pretinde că este cel mai urât mirositor om din lume după ce a ales să nu se mai spele timp de 22 de ani și, în mod surprinzător, nimeni nu are o problemă cu acest lucru.
  • Remarcabila sa hotărâre nu s-a clătinat nici după moartea fiului și a soției sale și, ceea ce este și mai remarcabil, nu a avut nici o boală legată de angajamentul său.

În 2000, Dharamdev Ram a jurat că nu se va mai spăla niciodată până când nu vor înceta toate crimele împotriva femeilor, disputele funciare și uciderea animalelor nevinovate.

Un indian poate pretinde că este cel mai urât mirositor om din lume după ce a ales să nu se mai spele timp de 22 de ani și, în mod surprinzător, nimeni nu are o problemă cu acest lucru.

Dharamdev Ram, în vârstă de 40 de ani, a trăit în satul Baikunthpur din Manjha, India, timp de mai multe generații și nu a fost întotdeauna atât de murdar.

Dar într-o zi fatidică, acum 22 de ani, a decis să ia atitudine împotriva relelor lumii și a început protestul său.

De atunci a refuzat să se îmbăieze până când crimele împotriva femeilor, disputele funciare și uciderea animalelor nevinovate vor înceta.

Remarcabila sa hotărâre nu s-a clătinat nici după moartea fiului și a soției sale și, ceea ce este și mai remarcabil, nu a avut nici o boală legată de angajamentul său.

Vorbind cu presa locală, el a spus: „În 1975, am lucrat într-o fabrică din Jagdal, Bengal, m-am căsătorit în 1978 și duceam o viață normală.

„Dar, în 1987, mi-am dat seama brusc că au început să se înmulțească disputele legate de terenuri, uciderea animalelor și atrocitățile împotriva femeilor.

„Așa că, în căutarea unui răspuns, m-am apropiat de un „Guru” care m-a luat ca discipol și m-a inspirat să urmez calea devoțiunii.

În mod tragic, în 2003, soția lui Ram, Maya Devi, a murit, însă el a refuzat să se despartă de ea.

Și chiar și atunci când fiul său a murit pe 7 iulie anul acesta, Dharamdev s-a concentrat și nu și-a spălat trupul.

The post Cel mai urât mirositor om din lume nu s-a mai spălat de 22 de ani, dar nimeni nu-și bate joc de el dintr-un singur motiv appeared first on Aleph News.

Previous post Twitter recunoaşte că a expus public datele personale a milioane de utilizatori
Next post VIDEO. Experții în tehnologie au găsit ochelarii care afișează subtitrări în timp ce oamenii vorbesc