Britanicilor li s-a pus pata pe controversatul artist Banksy. O pictură murală realizată după Brexit a fost distrusă

Britanicilor li s-a pus pata pe controversatul artist Banksy. O pictură murală realizată după Brexit a fost distrusă

Britanicilor li s-a pus pata pe controversatul artist Banksy. O pictură murală realizată după Brexit a fost distrusăBritanicilor li s-a pus pata pe controversatul artist Banksy. O pictură murală realizată după Brexit a fost distrusă

  • Britanicii au doborât o clădire pe care era pictura lui Banksy.
  • Pictura în care apare steagul UE valorează peste un milion de euro.
  • Bucăți din pictură au fost recuperate și vor fi expuse în altă parte.

Banksy le dă iar bătăi de cap britanicilor cu operele lui de artă. De data asta, britanicilor li s-a pus pata pe pictura de peste un milion de euro în care apare și steagul Uniunii Europene și pe care Banksy a pictat-o pe o clădire după Brexit, scrie Daily Mail.

Britanicii au doborât cu totul clădirea pe care era pictura ca să facă acolo un centru cultural de 25 de milioane de euro.

Britanicii spun că pictura lui Banksy nu a fost pierdută definitiv – bucăți din ea au fost recuperate și ar putea fi expuse în altă parte.

Pictura murală a apărut pe partea laterală a unei clădiri din Dover, Kent, în mai 2017 – la un an după ce Marea Britanie a votat într-un referendum pentru părăsirea Uniunii Europene. Plecarea a fost simbolizată de imaginea unui muncitor pe o scară cioplind una dintre stelele drapelului UE.

Consilierul Mills spune că imaginea bărbatului de pe scară și stelele galbene la care lucrează au fost salvate, dar nu și fundalul albastru.

Citește și

The post Britanicilor li s-a pus pata pe controversatul artist Banksy. O pictură murală realizată după Brexit a fost distrusă appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

LIVE UPDATE. Război în Ucraina, ziua 646. Cancelarul german Olaf Scholz reiterează sprijinul pentru Ucraina într-o discuție cu președintele Zelenski Previous post LIVE UPDATE. Război în Ucraina, ziua 646. Cancelarul german Olaf Scholz reiterează sprijinul pentru Ucraina într-o discuție cu președintele Zelenski
Analiză: Cum arată profilul psihocultural al României la 105 ani de la Marea Unire. Două schimbări majore înregistrate între 2015 și 2023 Next post Analiză: Cum arată profilul psihocultural al României la 105 ani de la Marea Unire. Două schimbări majore înregistrate între 2015 și 2023