BMW dă ,,viață” mașinilor

BMW dă ,,viață” mașinilor

BMW dă ,,viață” mașinilorBMW dă ,,viață” mașinilor

  • În Munich, un BMW ascuns într-un depozit este scos la lumină.
  • Este vorba despre BMW Gina, un model cu înveliș mișcător.
  • Mașina pare vie – farurile ei ,,clipesc” precum ochii.

După ce a prezentat în ianuarie 2023 un prototip care își poate schimba culoarea, BWM prezintă un model ce pare să fie viu.

Pe canalul Supercar Blondie, Sergi prezintă BMW Gina, o mașină scoasă la iveală după ce a fost depozitată câțiva ani.

Este un model inedit, cu noi idei de design. BMW Gina este înfășurat cu o țesătură numită poliuretan care poate face ușile, farurile și caroseria să fie mișcătoare.

,,Aceasta este BMW Gina! Uite, poți chiar să vezi cutia toracică. Nu este nebunesc? În regulă, stați mai în spate, sunteți gata pentru asta? Priviți! Farurile secrete!
Care sunt minunate. Ce este și mai mișto este că poți să schimbi literlamente întreaga caroserie. Sunteți gata? Vrei să schimbi forma caroseriei?

Uită-te la asta, e nebunie! Deci cea ce se întâmplă aici nu poate să facă practic o mașină normală. Ce se întâmplă este că mașina asta este înfășurată într-un material elastic, vezi literlamente cum sare și interiorul are aceste caneluri, vezi aceste linii? Și acestea sunt mobile”, exclamă influencerul.

BMW Gina conține aceeași grilă care a fost folosită de prima generație de Z4. Denumirea de GINA vine de la geometrie și funcții în adaptare, fiind până la urmă o mașină ce-și poate schimba forma.

The post BMW dă ,,viață” mașinilor appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

FOTO. Dua Lipa strălucește într-un costum de baie realizat alături de Donatella Versace Previous post FOTO. Dua Lipa strălucește într-un costum de baie realizat alături de Donatella Versace
Elon Musk spune că se va antrena pentru meciul de arte marțiale cu Mark Zuckerberg: „S-ar putea să iasă prost” Next post Elon Musk spune că se va antrena pentru meciul de arte marțiale cu Mark Zuckerberg: „S-ar putea să iasă prost”