Alexander Lukașenko îi oferă lui Putin un cadou neobișnuit pentru cea de-a 70-a aniversare: un tractor

  • Președintele rus Vladimir Putin a primit vineri un cadou neobișnuit pentru cea de-a 70-a aniversare: un tractor.
  • Nu a fost clar cum a reacționat liderul rus la acest cadou, pe care biroul lui Lukașenko l-a dezvăluit.
  • Tractoarele au fost mândria industriei belaruse încă din perioada sovietică.

Președintele rus Vladimir Putin a primit vineri un cadou neobișnuit pentru cea de-a 70-a aniversare: un tractor. În timp ce liderii mai multor foste națiuni sovietice s-au întâlnit la Palatul Konstantin din Sankt-Petersburg, din epoca țaristă, președintele belarus Alexander Lukașenko i-a oferit lui Putin un certificat de cadou pentru acest vehicul. Tractoarele au fost mândria industriei belaruse încă din perioada sovietică.

Lukașenko, un lider autocratic care a condus cu mână de fier această fostă națiune sovietică timp de aproape trei decenii, cultivând în același timp o imagine de om al poporului, a declarat reporterilor că a folosit în grădina sa un model similar cu cel pe care i l-a dăruit lui Putin.

Nu a fost clar cum a reacționat liderul rus la acest cadou, pe care biroul lui Lukașenko l-a dezvăluit.

Putin nu a menționat cadoul în comentariile televizate de la începutul reuniunii, când a vorbit despre necesitatea de a discuta despre modalitățile de soluționare a conflictelor dintre fostele națiuni sovietice.

De asemenea, el a subliniat necesitatea de a face schimb de informații pentru a combate terorismul, drogurile ilegale și alte infracțiuni.

Liderii Comunității Statelor Independente, o alianță lejeră a fostelor națiuni sovietice, au o altă reuniune la care trebuie să participe săptămâna viitoare în capitala Kazahstanului, Astana.

The post Alexander Lukașenko îi oferă lui Putin un cadou neobișnuit pentru cea de-a 70-a aniversare: un tractor appeared first on Aleph News.

Previous post LIVE UPDATE. 226 de zile de invazie. Ucraina spune că a recuperat aproximativ 120 de așezări în ultimele 2 săptămâni în regiunile din nord-est și sud
Next post Cinci moduri de a-ți crește în mod natural apetitul sexual