6 din 10 tineri nu fac suficientă mișcare, spun studiile

  • Copilul tău a făcut mai puțină mișcare în pandemie. Chiar și acum, petrece prea mult timp pe canapea, cu tableta sau cu telefonul.
  • Un nou studiu al cercetătorilor britanici arată că 6 din 10 tineri europeni nu făceau suficiente exerciții fizice până la sfârșitul anului trecut. Putem schimba asta.
  • Prin puterea exemplului ne putem convinge copiii că e bine și chiar indicat să facă mișcare.

Copilul tău a făcut mai puțină mișcare în pandemie. Chiar și acum, petrece prea mult timp pe canapea, cu tableta sau cu telefonul.

Un nou studiu al cercetătorilor britanici arată că 6 din 10 tineri europeni nu făceau suficiente exerciții fizice până la sfârșitul anului trecut. Putem schimba asta.

Prin puterea exemplului ne putem convinge copiii că e bine și chiar indicat să facă mișcare. Delia Ardelean, antrenor de fitness, spune că exercițiile fizice nu au ca unică menire menținerea unui corp sănătos.

După ce termină antrenamentul, copilul tău trebuie să se hrănească adecvat pentru o viață sănătoasă. Nutriționistul Corina Zugravu îți arată ce poți face pentru sănătatea ta și a copilului tău.

The post 6 din 10 tineri nu fac suficientă mișcare, spun studiile appeared first on Aleph News.

Previous post Ion Cristoiu: După 32 de ani de stat de drept, Justiţia română stă mai departe sub puterea emoţiei colective
Next post Sextech, o industrie globală în continuă creștere. Roboții sexuali cu penis bionic ar putea înlocui bărbații