Zelenski: „Rachetele rusești au lovit Polonia. Teroarea nu se limitează doar la granițele noastre” 

  • Zelenski a declarat că rachetele rusești au lovit Polonia, afirmând că „teroarea nu se limitează la granițele noastre naționale” .
  • Autoritățile poloneze nu au confirmat că rachetele rusești au aterizat pe teritoriul lor.
  • NATO spune că analizează rapoartele potrivit cărora rachete sau rachete au aterizat în Polonia, țara sa membră, și că se coordonează îndeaproape cu autoritățile poloneze.

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat marți, în discursul său zilnic, că rachetele rusești au lovit Polonia, afirmând că teroarea nu se limitează la granițele noastre naționale” , scrie CNN.

Autoritățile poloneze nu au confirmat că rachetele rusești au aterizat pe teritoriul lor.

Rusia a negat implicarea, ministerul său al apărării afirmând că nu au fost efectuate lovituri asupra unor ținte în apropierea frontierei de stat ucraineano-poloneze” .

De asemenea, Departamentul de Stat al SUA a declarat că nu se află într-un punct în care să poată confirma unele dintre aceste rapoarte pe care le vedem” .

NATO spune că analizează rapoartele potrivit cărora rachete sau rachete au aterizat în Polonia, țara sa membră, și că se coordonează îndeaproape cu autoritățile poloneze.

Analizăm aceste rapoarte și ne coordonăm îndeaproape cu aliatul nostru Polonia” , a declarat un oficial NATO pentru CNN.

The post Zelenski: „Rachetele rusești au lovit Polonia. Teroarea nu se limitează doar la granițele noastre”  appeared first on Aleph News.

Previous post Serghei Lavrov, ministrul rus de externe, a părăsit summitul de la Bali înainte să se încheie
Next post LIVE UPDATE. 266 de zile de invazie. Polonia a confirmat oficial că o rachetă rusescă a lovit teritoriul său / Varșovia va cere activarea articolului 4 din tratatul NATO