VIDEO. Un muzeu polonez le cere vizitatorilor să nu mai facă sex în incinta sa

  • „Nu vă mai iubiți pe exponate” , e mesajul administratorilor unui muzeu.
  • Muzeul e o fostă cetate și există din secolul al XIX-lea.
  • Îndrăgostiții au fost surprinși pe camerele de supraveghere.

Un muzeu de pe coasta baltică a Poloniei a devenit o locație atât de populară pentru cuplurile îndrăgostite încât a făcut apel la vizitatori să își țină sub control poftele. „Nu vă mai iubiți pe exponate”, e mesajul administratorilor muzeului din Polonia.

Locul a devenit popular printre îndrăgostiți datorită colțurilor întunecate din muzeu, unde puteau să se retragă ca să facă sex. Muzeul – o fostă cetate – există din secolul al 19-lea, asta înseamnă că exponatele sunt fragile – se plânge conducerea muzeului.

Cuplurile care nu își mai pot ține în frâu pasiunea sunt rugate să încerce mai bine plaja din apropiere. „De ceva timp, am instalat camere de supraveghere, iar înregistrările sunt verificate înainte să fie șterse”, mai spun administratorii.

Întrebați de ce fortul este un loc atât de popular pentru cuplurile care își consumă pasiunea, autoritățile responsabile au sugerat că colțurile sale întunecate le-ar putea da oamenilor iluzia intimității, fără să realizeze că sunt supravegheați.

A face sex într-un loc public este ilegal în Polonia, notează Gazeta Wyborcza. Persoanele vinovate de indecență în public ar putea fi pedepsite cu detenția, cu o pedeapsă neprivativă de libertate sau cu o amendă de 1.500 de zloți (314 euro).

The post VIDEO. Un muzeu polonez le cere vizitatorilor să nu mai facă sex în incinta sa appeared first on Aleph News.

Previous post Un bărbat din Suceava a intrat cu căruța într-un magazin, în semn de protest față de Poliție
Next post FIFA 23, imagini cu inovațiile din jocul care va fi lansat anul acesta