VIDEO. Un câine a obținut o diplomă de absolvire a facultății. Ce a avut de învățat patrupedul

VIDEO. Un câine a obținut o diplomă de absolvire a facultății. Ce a avut de învățat patrupedul

VIDEO. Un câine a obținut o diplomă de absolvire a facultății. Ce a avut de învățat patrupedulVIDEO. Un câine a obținut o diplomă de absolvire a facultății. Ce a avut de învățat patrupedul

  • Printre miile de studenți care au primit o diplomă la ceremonia de absolvire a Universității Seton Hall din New Jersey s-a aflat și un patruped.
  • Câinele de serviciu al organizației „Canine Companions for Independence” a primit o diplomă pentru că a participat la toate cursurile stăpânului său, la Seton Hall.
  • Justin a avut de învățat peste 45 de sarcini.

Justin, un câine de serviciu, a primit o diplomă la ceremonia de absolvire a Universității Seton Hall din New Jersey, relatează CNN. Este vorba despre un câine în vârstă de șase ani, amestec de labrador și golden retriever. Patrupedul aparține organizației nonprofit „Canine Companions for Independence”. Justin este animalul de companie al studentei Grace Mariani.

Câinele a fost îmbrăcat în albastru și a purtat o bandană a promoției anului 2023, în timp ce adulmeca diploma pe care i-o înmâna președintele Seton Hall, Joseph E. Nyre, a arătat videoclipul. Justin a apucat diploma cu gura în timp ce o însoțea pe Mariani, care a traversat scena într-un scaun cu rotile. Mulțimea formată din familii și absolvenți a aplaudat zgomotos momentul.

Câinele de serviciu a primit o diplomă pentru că a participat la toate cursurile lui Mariani la Seton Hall, a anunțat universitatea prin intermediul Twitter. Justin este al doilea câine de serviciu al lui Mariani de la „Canine Companions”, potrivit lui Jeanine Konopelski, vicepreședintele de marketing și advocacy al organizației nonprofit.

„Când Grace l-a primit pe Justin, ea a spus că visul ei era să plece la facultate și să devină profesoară”, a declarat Konopelski într-un e-mail pentru CNN. „Ea a împărtășit că, alături de Justin, are cele mai bune șanse pentru o viață de succes și independență”, a declarat Konopelski.

Justin a avut de învățat peste 45 de sarcini pentru a o ajuta pe Mariani să devină mai independentă, potrivit lui Konopelski. Mariani a absolvit cu o diplomă de licență în educație și intenționează să predea în învățământul elementar și special, a relatat WCBS-TV, afiliat CNN.

Citește și:

The post VIDEO. Un câine a obținut o diplomă de absolvire a facultății. Ce a avut de învățat patrupedul appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Ajutorul militar oferit Ucrainei, cel mai bun mod în care Washingtonul a cheltuit vreodată Previous post Ajutorul militar oferit Ucrainei, cel mai bun mod în care Washingtonul a cheltuit vreodată
OFICIAL: The Witcher, una dintre cele mai de succes serii de jocuri din toate timpurile Next post OFICIAL: The Witcher, una dintre cele mai de succes serii de jocuri din toate timpurile