VIDEO. Un belgian și-a înscenat propria moarte și și-a organizat singur înmormântarea: „Am vrut să le dau o lecție”

VIDEO. Un belgian și-a înscenat propria moarte și și-a organizat singur înmormântarea: „Am vrut să le dau o lecție”

VIDEO. Un belgian și-a înscenat propria moarte și și-a organizat singur înmormântarea: „Am vrut să le dau o lecție”VIDEO. Un belgian și-a înscenat propria moarte și și-a organizat singur înmormântarea: „Am vrut să le dau o lecție”

  • Un bărbat din Belgia a șocat pe toată lumea după ce și-a înscenat propria moarte și și-a organizat singur o înmormântare spectaculoasă.
  • David Baerten a vrut să-i dea o lecție familiei sale, după ce s-a simțit „neapreciat”.
  • Bărbatul a fost criticat de utilizatorii TikTok, care l-au numit „insensibil” și crud”.

Un belgian a șocat pe toată lumea după ce a dezvăluit că și-a înscenat propria moarte și a organizat o înmormântare falsă, cu un elicopter inclus, totul cu scopul de a transmite o lecție importantă membrilor familiei sale despre importanța păstrării legăturii între ei.

David Baerten, în vârstă de 45 de ani și cunoscut pe TikTok sub numele de Ragnar le Fou, a explicat că a vrut să-i dea o lecție familiei sale, de care se simțea „neapreciat”.

„Nimeni nu mă vede. Ne-am îndepărtat cu toții. M-am simțit neapreciat. De aceea am vrut să le dau o lecție de viață și să le arăt că nu trebuie să aștepți până când cineva moare ca să te întâlnești cu el”.

Baerten a declarat că intenția sa a fost să ofere o lecție de viață, dar reacțiile nu au fost pe placul publicului. El a fost criticat pentru că a fost „insensibil” și „crud” față de familia sa. Chiar și așa, el a menționat că, deși doar jumătate din familia sa a participat la farsa înmormântării, alte rude l-au contactat ulterior, demonstrându-i cine ține cu adevărat la el.

Un utilizator TikTok a postat înregistrarea momentului în care Baerten a sosit la propria înmormântare cu un elicopter. În videoclip, cei prezenți au fost surprinși și uimiți în momentul în care elicopterul a aterizat și Baerten a ieșit din acesta. Imaginile i-au surprinsi pe oamenii care îl înconjoară, îmbrățișându-l și salutându-l, în timp ce o echipă de filmare înregistra întreaga scenă.

@el.tiktokeur2

Tu nous as eu on t aime mon ami on est content que tu es parmis nous ❤❤#pourtoii #fyp #fypシ @Ragnar_le_fou

♬ son original – Thomas faut

Belgianul a recunoscut că a mers prea departe cu această cascadorie și că regretă repercusiunile. El a dezvăluit că soția sa știa despre planul său încă de la început și chiar a încercat să-l oprească. Cu toate acestea, el a insistat în ideea că trebuie să transmită această lecție.

El i-a lăsat chiar și pe copiilor săi să creadă că a murit cu adevărat timp de câteva zile, înainte de a le dezvălui adevărul despre întreaga acțiune. Ulterior, acesta a mărturisit că, de îndată ce a început să primească mesaje și videoclipuri de la oameni care plângeau, și-a dorit să anuleze totul, dar era prea târziu.

„Înmormântarea înscenată a avut loc săptămâna trecută în apropiere de Liege, după ce una dintre fiicele lui Baerten ar fi scris un „omagiu” pentru tatăl ei pe rețelele de socializare și a spus: „Odihnește-te în pace, tati. Nu voi înceta niciodată să mă gândesc la tine. De ce este viața atât de nedreaptă? De ce tu? Urma să fii bunic și mai aveai toată viața înainte. Te iubesc! Noi te iubim! Nu te vom uita niciodată”.

Echipa de filmare a fost cea care mai târziua a cerut ca sorsa sa și copiii să fie informați că totul este o farsă. Cu toate acestea, impactul emoțional asupra celor dragi a fost puternic, iar el a realizat consecințele acțiunilor sale.

„Îmi pare rău pentru toți cei pe care i-am rănit. Urăsc să rănesc oamenii”, a declarat belgianul.

Citește și:

The post VIDEO. Un belgian și-a înscenat propria moarte și și-a organizat singur înmormântarea: „Am vrut să le dau o lecție” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Donald Trump devine primul fost președinte care se confruntă cu acuzații federale. Acesta a pledat nevinovat în fața judecătorului Previous post Donald Trump devine primul fost președinte care se confruntă cu acuzații federale. Acesta a pledat nevinovat în fața judecătorului
VIDEO. Tom Cruise te invită în culisele de la „Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One” Next post VIDEO. Tom Cruise te invită în culisele de la „Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One”