VIDEO. Supercar Blondie prezintă primul hypercar electric dezvoltat de Porsche

VIDEO. Supercar Blondie prezintă primul hypercar electric dezvoltat de Porsche

VIDEO. Supercar Blondie prezintă primul hypercar electric dezvoltat de PorscheVIDEO. Supercar Blondie prezintă primul hypercar electric dezvoltat de Porsche

  • Porsche și-a lansat primul hypercar electric, The Mission X.
  • The Mission X este dotată cu un sistem de propulsie electrică de ultimă generație.
  • Mașina prezintă un sistem de tracțiune integrală și direcție precisă.

În noul său videoclip, creatoarea de conținut, Alexandra Mary Darvall, cunoscută sub numele de Supercar Blondie pune în valoare designul spectaculos și performanțele impresionante ale The Mission X, primul hypercar electric dezvoltat de Porsche.
Dotată cu un sistem de propulsie electrică de ultimă generație, mașina oferă o accelerație uluitoare și atinge viteze maxime impresionante, fără a polua mediul înconjurător, scrie Porsche.

„Cred că este super tare. O să închid asta ca să putem vedea forma. În mod corespunzător. Uitați, nu există oglindă, oglindă laterală, nu există nici cameră aici, ceea ce este grozav și este prima dată când am văzut asta”, a spus Alexandra Darvall, în videoclipul său.

The Mission X prezintă un sistem de tracțiune integrală și direcție precisă, care asigură manevrabilitatea și controlul optim în orice situație.
Mașina oferă o cabină spațioasă și rafinată, echipată cu cele mai moderne dotări și sisteme de asistență.

„Acum uită-te la aceste faruri. Cât de tare este acest lucru atât de complet reproiectat aici. Este imprimat 3D. Acestea sunt luminile de zi care coboară aici și puteți vedea designul aici, toate imprimările 3D pentru a fi puternice și ușoare. Ce părere aveți despre acest design? Acesta este un fel de model din epoca lui 917, din anii ’60”, a explicat Darvall.

Citește și:

The post VIDEO. Supercar Blondie prezintă primul hypercar electric dezvoltat de Porsche appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

LIVE UPDATE. Ziua 479 de război în Ucraina. UNICEF: Provizii „vitale” au ajuns la 150 de familii din Hersonul inundat Previous post LIVE UPDATE. Ziua 479 de război în Ucraina. UNICEF: Provizii „vitale” au ajuns la 150 de familii din Hersonul inundat
LIVE UPDATE. Ziua 481 de război în Ucraina. Restricțiile de apă sunt cel mai recent semn al „catastrofei ecologice” cauzate de prăbușirea barajului Kakhovka Next post LIVE UPDATE. Ziua 481 de război în Ucraina. Restricțiile de apă sunt cel mai recent semn al „catastrofei ecologice” cauzate de prăbușirea barajului Kakhovka