VIDEO. O Tesla Cybertruck, surprinsă pe drumurile publice în manevre bizare

  • O Tesla Cybertruck a fost văzut testându-și direcția pe străzile din California.
  • Elon Musk a comentat pe Twitter lăudând raza de viraj a mașinii electrice.
  • Fanii Tesla sunt încântaţi şi spun că aşteaptă cu nerăbdate punerea în producţie a acestui model.

Tesla Cybertruck a fost anunţată cu atât de mult timp în urmă, încât puţini îşi mai amintesc deja câţi ani au trecut. E cert că între timp pe piaţă există deja o mulţime de pick-up-uri electrice, de la Ford F-150 Lightning şi Hummer EV până la Rivian. Totuşi, se pare că şi Tesla e pe cale să lanseze deja modelul promis, iar exemplare ale acestuia sunt văzute tot mai des pe drumurile publice în teste de uzină.

Un asemenea exemplar a fost surprins de curând în California, manevrând bizar, în stânga şi dreapta, succesiv, pentru a-i fi testat comportamentul dinamic în combinaţie cu puntea spate viratoare, pe care o va aduce noul model, scrie Electrek. O punte viratoare e necesară pentru a reduce raza de bracaj, care va fi egală cu cea a unui SUV compact Tesla Model Y, a comentat pe Twitter unul din acţionarii Tesla, Matthew Donegan-Ryan.

Musk face reclamă la raza de viraj

Elon Musk a răspuns comentariului, sugerând chiar că raza ar putea fi şi mai bună decât la Model Y, datorită unui unghi mare de întoarcere a roţilor spate.

E interesant că exemplarul surprins diferă un pic şi la mici elemente de design, precum blocurile optice au ştergătorul uriaş de parbriz care lipseşte. Alţii îi critică formele rectangulare şi nepractice, care arată şi mai ciopârţite în viaţa reală, dar fanii Tesla sunt încântaţi şi spun că aşteaptă cu nerăbdate punerea în producţie a acestui model Tesla.

Citește și:

VIDEO. Gates despre mașinile autonome după ce s-a urcat în una. Același impact ca și apariția PC-ului

Cele mai bune cinci instrumente de A.I. pe care fiecare cercetător ar trebui să le folosească

Schimb de replici pe Twitter între ministerele britanic și rus de Ziua Păcălelilor. Răspunsul Rusiei

The post VIDEO. O Tesla Cybertruck, surprinsă pe drumurile publice în manevre bizare appeared first on Aleph News.

Previous post Un miliardar chinez scoate la licitație sperma și ovulele unor donatori nevaccinați
Next post O femeie spune că soțul ei s-a sinucis la îndemnul AI: „Fără acele conversații cu chatbot-ul, soțul meu ar fi încă aici”