VIDEO. Incendiu la sediul central al Arhiepiscopiei Tomisului. Incendiul se manifestă la mansarda clădirii

  • Conform primelor date, incendiul se manifestă la mansarda sediului Arhiepiscopiei. 
  • Incendiul se manifestă cu flacără la nivelul mansardei. ÎPS Teodosie avea programată de la ora 22.00 o slujba la Catedrala Arhiepiscopiei. 
  • Conform pompierilor, la fața locului sunt 7 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță Smurd, o ambulanță SAJ.

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă seara, la sediul Arhiepiscopiei Tomisului, primele informaţii arătă că focul se manifestă la mansardă.

Conform primelor date, incendiul se manifestă la mansarda sediului Arhiepiscopiei. 

ÎPS Teodosie avea programată de la ora 22.00 o slujba la Catedrala Arhiepiscopiei. 

Conform pompierilor, la fața locului sunt 7 autospeciale de stingere cu apă și spumă, patru autoscări, un Smurd B, o ambulanță SAJ.

Incendiul se manifestă din ce în ce mai puternic pe cei 100 mp. Bucăți din acoperiș au început să cadă, inclusiv o turlă s-a prăbușit.

The post VIDEO. Incendiu la sediul central al Arhiepiscopiei Tomisului. Incendiul se manifestă la mansarda clădirii appeared first on Aleph News.

Previous post Sărăcia în Ucraina a crescut de zece ori din cauza războiului cu Rusia. „Dacă acest lucru continuă, perspectivele vor fi mult, mult mai dificile” , spune un oficial al Băncii Mondiale
Next post Handbal masculin: România a obținut o primă victorie în preliminariile Campionatului European