VIDEO. Grădina zoologică care caută cinci persoane să se îmbrace în păsări pentru a alunga pescărușii. Ce criterii trebuie să îndeplinești

VIDEO. Grădina zoologică care caută cinci persoane să se îmbrace în păsări pentru a alunga pescărușii. Ce criterii trebuie să îndeplinești

VIDEO. Grădina zoologică care caută cinci persoane să se îmbrace în păsări pentru a alunga pescărușii. Ce criterii trebuie să îndeplineștiVIDEO. Grădina zoologică care caută cinci persoane să se îmbrace în păsări pentru a alunga pescărușii. Ce criterii trebuie să îndeplinești

  • Cerințele sunt simple: trebuie să fii prietenos, deschis, energic, flexibil și, desigur, confortabil purtând un costum de pasăre.
  • Grădina zoologică caută să ocupe cinci posturi de descurajare a pescărușilor.
  • Grădina zoologică acceptă acum cereri.

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, iubești animalele și nu te iei prea în serios, o oportunitate la Grădina Zoologică din Blackpool îți poate stârni interesul, scrie CNN.

Sanctuarul de animale din Lancashire, Anglia, caută elemente de descurajare pentru pescăruși pentru a ajuta la „fugărirea” păsărilor care fură mâncare de la vizitatori și animale. Cum, mai exact? Tot ce trebuie să faci este să te îmbraci ca o pasăre uriașă și îi vei alunga.

„Trebuie să facem tot ce putem pentru a ține pescărușii departe de principalele noastre zone de luat masa pentru vizitatori, motiv pentru care căutăm o echipă de oameni care să se alăture echipei noastre de servicii pentru vizitatori sub numele de Seagull Deterrents”, a scris Blackpool Zoo în anunț. Cerințele sunt simple: trebuie să fii prietenos, deschis, energic, flexibil și, desigur, confortabil purtând un costum de pasăre.

Grădina zoologică caută să ocupe cinci posturi de descurajare a pescărușilor. Grădina Zoologică din Blackpool a mers chiar atât de departe încât i-a oferit unul dintre ele lui James Corden, fostul gazdă al emisiunii „The Late Late Show”.

„Am auzit că te întorci la Blighty și ești interesat de poziția noastră de descurajare a pescărușilor? Credem că ai fi un aș în ea dacă vrei să vii și să încerci… din ceea ce am văzut la @latelateshow aseară, costumul s-ar potrivi și ție!”, a spus grădina zoologică într-un tweet obraznic. Grădina zoologică acceptă acum cereri.

Citește și

The post VIDEO. Grădina zoologică care caută cinci persoane să se îmbrace în păsări pentru a alunga pescărușii. Ce criterii trebuie să îndeplinești appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

FOTO. Familia lui Meghan Markle împărtășește o imagine pe care Ducesa „nu și-a dorit ca lumea să o vadă vreodată”. În ce ipostază a fost surprinsă Previous post FOTO. Familia lui Meghan Markle împărtășește o imagine pe care Ducesa „nu și-a dorit ca lumea să o vadă vreodată”. În ce ipostază a fost surprinsă
Un miliardar rus construiește o stațiune pe o insulă privată, în stil „James Bond”, pentru bogați și faimoși. Cât costă afacerea Next post Un miliardar rus construiește o stațiune pe o insulă privată, în stil „James Bond”, pentru bogați și faimoși. Cât costă afacerea