Vânzările Adidas sunt în scădere după ce parteneriatul cu Kanye West a fost întrerupt. Ce se întâmplă cu stocurile rămase

Vânzările Adidas sunt în scădere după ce parteneriatul cu Kanye West a fost întrerupt. Ce se întâmplă cu stocurile rămase

Vânzările Adidas sunt în scădere după ce parteneriatul cu Kanye West a fost întrerupt. Ce se întâmplă cu stocurile rămaseVânzările Adidas sunt în scădere după ce parteneriatul cu Kanye West a fost întrerupt. Ce se întâmplă cu stocurile rămase

  • Încheierea parteneriatului dintre Kanye West și Adidas „dăunează” afacerii.
  • O mulțime de perechi de Yeezy-uri rămân nevândute.
  • Compania nu a decis ce să facă cu stocul de adidași, de aproape 500 de milioane de dolari, în colaborare cu artistul Kanye West.

Adidas a raportat o scădere a vânzărilor, dar profituri mai bune decât se aștepta, în urma ruperii înțelegerii sale cu rapperul Kanye West, scrie Sky News. Firma a declarat că pierderea brandului său de adidași Yeezy a „afectat” afacerea, dar a subliniat că o parte din „durere” a fost eliminată de un bun mers al vânzărilor în China.

„Adidas” a declarat în martie că nu a decis ce va face cu stocurile nevândute de Yeezy, în valoare de 442 de milioane de lire sterline. Decizia de a se despărți de Kanye West a venit în urma comentariilor antisemite și a altor remarci făcute de acesta în octombrie anul trecut.

Vineri, compania nu a avut nicio actualizare cu privire la planurile sale privind bunurile care ar putea fi, eventual, anulate în totalitate sau refolosite. Firma a spus că este în continuare pe cale să înregistreze anul acesta prima pierdere anuală din ultimele trei decenii, estimată la 612 milioane de lire sterline.

Vânzările nete au scăzut cu 1%, la 4,6 miliarde de lire sterline, în timp ce profitul net a scăzut la 52 de milioane de lire sterline, de la 384 de milioane de lire sterline obținute în aceeași perioadă a anului trecut, a precizat compania.

Directorul general, Bjorn Gulden, a menționat reporterilor că, deși Adidas nu a luat încă o decizie în privința stocurilor rămase, opțiunile pentru pantofi au fost reduse și se apropie de o decizie. Pippa Stephens, analist senior de îmbrăcăminte la GlobalData, a declarat despre actualizarea companiei: „În timp ce problemele Adidas se datorează în mare parte rezilierii Yeezy, cu vânzări excluzând acest brand în creștere cu 9%, are, de asemenea, modele mai puțin dorite decât concurenții săi, ceea ce a îndepărtat mulți dintre cumpărătorii săi anterior loiali”.

Citește și

ChatGPT are propriile patru scenarii apocaliptice. Cum ar putea sfârși omenirea

Mama lui Jennifer Lopez a știut întotdeauna că fiica ei și Ben Affleck se vor împăca: „M-am rugat timp de 20 de ani”

Călătorii în timp record până în Dubai. Europa intră în cursa avioanelor hipersonice

The post Vânzările Adidas sunt în scădere după ce parteneriatul cu Kanye West a fost întrerupt. Ce se întâmplă cu stocurile rămase appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Previziunile privind marjele Apple depășesc estimările Wall Street. Vânzările de iPhone sporesc profiturile Previous post Previziunile privind marjele Apple depășesc estimările Wall Street. Vânzările de iPhone sporesc profiturile
O femeie fără adăpost a devenit multimilionară. S-a oprit la o benzinărie să schimbe uleiul la mașină Next post O femeie fără adăpost a devenit multimilionară. S-a oprit la o benzinărie să schimbe uleiul la mașină