Untold organizează în București, în premieră, un parc tematic de Crăciun cu intrare gratuită

  • UNTOLD Universe aduce magia sărbătorilor de iarnă în Bucureşti.
  • Organizatorii festivalurilor Neversea şi UNTOLD pregătesc, în colaborare cu Primăria Sectorului 6, în parcul Drumul Taberei, cel mai mare parc tematic de Crăciun din Capitală.
  • Accesul va fi gratuit, iar programul complet urmează să fie publicat în perioada următoare.

UNTOLD Universe aduce magia sărbătorilor de iarnă în Bucureşti. Organizatorii festivalurilor Neversea şi UNTOLD pregătesc, în colaborare cu Primăria Sectorului 6, în parcul Drumul Taberei, cel mai mare parc tematic de Crăciun din Capitală.

Timp de o lună, vizitatorii se vor putea bucura de o experienţă unică, ce îmbină magia din festival cu spiritul sărbătorilor de iarnă, anunţă organizatorii UNTOLD şi Neversea.

UNTOLD Universe aduce magia sărbătorilor de iarnă în Bucureşti

Organizatorii celor mai mari festivaluri din ţară pregătesc, în colaborare cu Primăria Sectorului 6, în parcul Drumul Taberei, cel mai mare parc tematic de Crăciun din Capitală.

În perioada 25 noiembrie – 27 decembrie, parcul se va trasforma într-un loc de poveste, ideal pentru momentele unice trăite alături de prieteni şi familie şi va oferi o experienţă magică, în spiritul sărbătorilor de iarnă. Pe lângă activităţile tradiţionale de Crăciun, organizatorii pregătesc workshop-uri şi ateliere pentru copii şi adulţi, spectacole de lumini, activităţi şi experienţe magice în premieră pentru Bucureşti, care vor întreţine spiritul sărbătorilor” , spun organizatorii.

Reprezentanţii Primăriei spun că anul acesta, prin colaborarea cu organizatorii UNTOLD, parcul tematic din Drumul Taberei va deveni cel mai îndrăgit şi vizitat loc dedicat sărbătorilor, din ţară.

Proiectul este organizat de grupul UNTOLD Universe şi este finanţat în totalitate din fonduri private.

Târgul de Crăciun va activa în Parcul Drumul Taberei, în baza unui contract de închiriere de spaţiu semnat cu Primăria Sectorului 6.

Accesul va fi gratuit, iar programul complet urmează să fie publicat în perioada următoare.

The post Untold organizează în București, în premieră, un parc tematic de Crăciun cu intrare gratuită appeared first on Aleph News.

Previous post LIVE UPDATE. 239 de zile de invazie. Aproximativ 40% din infrastructura energetică a Ucrainei este grav avariată. Posibile întreruperi de energie electrică anunțate în întreaga țară
Next post ONU: Columbia bate recordul istoric de cultivare a drogurilor