Un pasager de la American Airlines a urinat pe un altul în timpul unui zbor New York-Delhi. Măsurile luate de companie

  • Un pasager al unui zbor American Airlines este acuzat că a urinat pe un alt pasager.
  • Bărbatul a fost reținut de poliție după aterizare.
  • Este pentru a treia oară în ultimele luni când un pasager a fost acuzat că a urinat pe un alt călător pe ruta New York-Delhi.

Un pasager de la American Airlines a urinat pe un alt călător în timpul zborului, scrie Business Insider.

Incidentul a avut loc pe parcursul unui zbor între New York și Delhi, pe 23 aprilie, după ce cei doi pasageri s-au luat la ceartă. Potrivit presei indiene, se crede că pasagerul care a urinat era în stare de ebrietate.

,,Zborul 292 al American Airlines cu serviciu de la Aeroportul Internațional John F. Kennedy la Aeroportul Internațional Indira Gandhi a fost întâmpinat de forțele de ordine locale la sosirea la DEL din cauza unei altercații la bord” , a declarat un purtător de cuvânt al American Airlines, potrivit Insider.

Este pentru a treia oară din noiembrie 2022 când un pasager care călătorește de la New York la Delhi este acuzat că a urinat pe sau lângă alți pasageri.

În toate cazurile, s-a raportat că pasagerii erau în stare de ebrietate. După incidentul din noiembrie, CEO-ul Air India a declarat că firma își revizuiește politica de servire a alcoolului.

The post Un pasager de la American Airlines a urinat pe un altul în timpul unui zbor New York-Delhi. Măsurile luate de companie appeared first on Aleph News.

Previous post Cercetătorii avertizează: Consumul cartofilor prăjiți favorizează apariția depresiei la bărbați
Next post Prima păpușă Barbie care înfățișează o persoană cu sindromul Down. Cum a fost conceput modelul