Un ofițer de poliție a împușcat un aligator pentru a recupera cadavrul unui băiețel de doi ani

  • Un ofițer de poliție a împușcat un aligator pentru a recupera trupul unui băiețel de doi ani.
  • Cadavrul mamei băiatului fusese găsit cu o zi înainte.
  • Urmează ca autopsia să stabilească cauza exactă a morții băiatului.

Un ofițer de poliție din Florida a deschis focul asupra unui aligator pentru a recupera cadavrul unui băiețel de doi ani. Băiatul fusese declarat dispărut cu o zi înainte, când poliția descoperise cadavrului mamei sale.

Mama lui Taylen Mosley, Pashun Jeffery, fusese găsită moartă în apartamentul ei joi (30 martie), relatează The Tampa Bay Times .

Vineri, în timpul căutărilor, un ofițer a dat de un aligator care ținea în gură trupul copilul în Dell Holmes Park din St Petersburg, Florida. Ofițerul a tras cu arma asupra animalului care a aruncat apoi trupul băiatului. Aligatorul a fost împușcat mortal.

„Transmit condoleanțe familiei și celor dragi”, a spus șeful poliției din Sankt Petersburg Anthony Holloway.

„Ne pare foarte rău că a trebuit să se termine așa”, a adăugat el. „Nu am vrut să-l găsim pe băiat în acest fel”, a declarat Holloway. „Dar cel puțin acum putem închide această anchetă.”

Șeful poliției a informat că tatăl lui Taylen, Thomas Mosley, a fost arestat pentru acuzația de dublă crimă de gradul întâi, fiind suspectat de moartea băiatului și a mamei sale.

Mosley și-ar fi înjunghiat-o de mai multe ori victima, Paschun Jeffery, după care seara s-a prezentat la un spital din zonă cu tăieturi la brațe și mâini. „Nimic din ancheta noastră nu ne face să credem că el este o victimă”, a spus Holloway.

Poliția așteaptă o autopsie în cazul morții copilului, deoarece nu este clar dacă Taylen a murit înainte sau după ce trupul său a fost aruncat în lac.

Citește și:

The post Un ofițer de poliție a împușcat un aligator pentru a recupera cadavrul unui băiețel de doi ani appeared first on Aleph News.

Previous post Oamenii de știință au decodat mirosul parfumului Cleopatrei
Next post Publicația New York Times și-a pierdut certificarea pe contul oficial de Twitter. Ce spune Elon Musk