UK a dat startul competiției de surf pentru câini: Dog Masters 2022

  • Aflat la a 4-a ediție, zeci de câini au participat sâmbătă la competiția de surf Dog Masters 2022.
  • În cadrul evenimentului, care include o cursă de paddle-board pentru „câini”, concurenți de toate nivelurile participă la probe, iar premiile sunt acordate de un juriu ales pe sprânceană.
  • Peste 30 de câini au luat parte la concurs, de la Cockerpoo la Border Collie, Labrador și Russell Terrier.

UK a dat startul campionatului de surf canin. Aflat la a 4-a ediție, zeci de câini au participat sâmbătă la competiția de surf Dog Masters 2022.

În cadrul evenimentului, care include o cursă de paddle-board pentru „câini”, concurenți de toate nivelurile participă la probe, iar premiile sunt acordate de un juriu ales pe sprânceană.

Această competiție este singurul eveniment de surfing pentru câini din Marea Britanie ce se desfășoară din 2018. Peste 30 de câini au luat parte la concurs, de la Cockerpoo la Border Collie, Labrador și Russell Terrier.

Fețe cunoscute precum Regina și Scooby Doo au făcut senzație alături de câinii lor la evenimentul Dog Masters 2022. Câinii au fost fotografiați ajutându-și stăpânii pe plăcile de vâslit în timp ce se luptau pentru un loc câștigător în competiția tinută pe plaja Dorset.

The post UK a dat startul competiției de surf pentru câini: Dog Masters 2022 appeared first on Aleph News.

Previous post 17 seriale și filme Marvel care vor fi lansate până la finalul lui 2025
Next post Circa patru hectare de pădure au ars în Munții Rodnei, în urma incendiului izbucnit joi