Tyson Fury cere să se pună capăt infracțiunilor cu armă albă după ce vărul său a fost „înjunghiat mortal”

  • Într-o postare pe rețelele de socializare, campionul de box la categoria grea a spus că vărul său a fost ,,înjunghiat în gât„.
  • Vărul lui Tyson Fury a fost înjunghiat mortal într-un incident în fața unui bar din Manchester.
  • Doi bărbaţi au fost arestaţi. O persoană de 17 ani a fost rănită grav în timpul incidentului în urma căruia a murit vărul boxerului.

Tyson Fury, campion mondial la categoria grea, își dorește ca autoritățile britanice să înăsprească pedepsele pentru infracțiunile comise cu armă albă. Vărul puglistului a fost ucis în Manchester, sâmbătă, cu un cuțit, potrivit The Independet.

Rico Burton, vărul lui Tyson Fury, a murit după ce a fost atacat în Altrincham, Greater Manchester.

Doi bărbaţi au fost arestaţi. O persoană de 17 ani a fost rănită grav în timpul incidentului în urma căruia a murit vărul boxerului.

Tyson Fury, indignat după ce vărul său a fost înjunghiat mortal

Vărul meu a fost ucis noaptea trecută, înjunghiat în gât.

Devine ridicol ca idioţii să umble cu cuţite la ei. Asta trebuie să înceteze. Urgent guvernul britanic trebuie să introducă pedepse mai mari pentru infracţiunile cu armă albă.

Este o pandemie şi nu îţi dai seama cât de gravă este situaţia până când păţeşte ceva unul de-ai tăi! Viaţa este foarte preţioasă şi poate fi luată așa repede. Bucuraţi-vă de fiecare moment. RIP, RICO BURTON. Fie ca Domnul să îţi ofere un loc bun în rai. Ne vedem curând” – Tyson Fury.

Tyson Fury şi-a păstrat centura mondială WBC la categoria grea la finalul lunii aprilie, anunțând după lupta câștigată în fața lui Dillian Whyte că se retrage.

The post Tyson Fury cere să se pună capăt infracțiunilor cu armă albă după ce vărul său a fost „înjunghiat mortal” appeared first on Aleph News.

Previous post Două activiste s-au pozat cu sânii la vedere cu cancelarul german Olaf Scholz
Next post Grecia: Un participant la o cursă montană nocturnă a fost lovit de fulger