Twenty One Pilots a făcut show la Electric Castle în cea de-a treia zi de festival

  • În cea de-a treia zi au urcat pe scena de la Bonțida pe Twenty One Pilots, Enter Șikari și Delia.
  • Electric Castle și-a propus ca ediția aceasta să fie una cu totul specială, feerică.
  • Festivalul Electrc Castle își așteaptă participanții și astăzi, când pe main stage vor urca Gorillaz, Disclosure, DUB Pistols sau Vița de Vie.

La Electric Castle ai toate motivele să fii fericit și să dansezi electric pe muzica celor mai tari artiști din țară și din afară. În cea de-a treia zi au urcat pe scena de la Bonțida pe Twenty One Pilots, Enter Șikari și Delia.

Numărul de petrecăreți a crescut aseară. Florina este din Cluj și a mers să îi vadă pe Twenty One Pilots.

Sunt unii dintre cei mai buni și pe care i-am văzut odată și chiar merită foarte mult să te bucuri de ei. Chiar am venit pentru Twenty One PilotsDupă cum puteți vedea am și jumpsuit-ul pe mine, a spus Florina,

Electric Castle și-a propus ca ediția aceasta să fie una cu totul specială, feerică. Așa o simte și Cleopatra care a așteptat cu nerăbdare festivalul.

Momentan am prins doar Twenty One Pillots. Am vrut să o prind pe Delia dar nu am reușit. Am venit pentru festival. Mi se poare că atmosfera de la Electric Castle e mult mai boemă, mult mai lejeră, mult mai feeric aș zice, a spus Cleopatra.

Festivalul Electrc Castle își așteaptă participanții și astăzi, când pe main stage vor urca Gorillaz, Disclosure, DUB Pistols sau Vița de Vie.

The post Twenty One Pilots a făcut show la Electric Castle în cea de-a treia zi de festival appeared first on Aleph News.

Previous post Lumea subacvatică va fi descoperită cu ajutorul unei mănuși inspirată de caracatițe
Next post A fost testat Aptera, primul vehicul electric solar cu trei roți