Turiști britanici, ajunși întâmplător în România: „Țara asta este un loc minunat, reputația e nedreaptă” 

Turiști britanici, ajunși întâmplător în România: „Țara asta este un loc minunat, reputația e nedreaptă” 

Turiști britanici, ajunși întâmplător în România: „Țara asta este un loc minunat, reputația e nedreaptă” Turiști britanici, ajunși întâmplător în România: „Țara asta este un loc minunat, reputația e nedreaptă” 

  • Josef Roberts, un vlogger britanic, s-a trezit în mod neașteptat în România alături de soția sa, în ciuda intenției inițiale de a călători spre Istanbul.
  • Cei doi au ajuns la concluzia că presa britanică le-a oferit o imagine greșită și complet nedreaptă despre România.
  • Vloggerul susține, de asemenea, că înainte de a veni „eram puțin îngrijorați.” 

Josef Roberts, un vlogger britanic, s-a trezit în mod neașteptat în România alături de soția sa, în ciuda intenției inițiale de a călători spre Istanbul. Cei doi au ajuns la concluzia că presa britanică le-a oferit o imagine greșită și complet nedreaptă despre România.

„Un lucru pe care simt că trebuie să-l spun: inițial, planul nostru nu era să mergem în România, ci să mergem la Istanbul, în Turcia. Dar am ales România la întâmplare ca alternativă și înainte de a veni eram puțin îngrijorați.” 

„Știți, România are această reputație, mai ales în Marea Britanie, de loc periculos post-sovietic, plin de infractori și de locuri degradate. Iar acest lucru este complet greșit și, ca să fiu sincer, mă simt un pic mințit. Îmi amintesc că am crescut în Marea Britanie în anii ’90 și la începutul anilor 2000 și îmi amintesc că unele dintre ziarele noastre ne avertizau că, dacă România va intra în UE, 50.000 de români vor veni în Marea Britanie, vor comite infracțiuni și vor aduce cu ei lucruri îngrozitoare,” spune Josef.

Citește și

The post Turiști britanici, ajunși întâmplător în România: „Țara asta este un loc minunat, reputația e nedreaptă”  appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

FOTO. Premieră pentru România. Pentru prima dată în istorie, țara noastră a ajuns pe podiumul Campionatului Mondial de Construcția Pantofului, cu un nou record stabilit Previous post FOTO. Premieră pentru România. Pentru prima dată în istorie, țara noastră a ajuns pe podiumul Campionatului Mondial de Construcția Pantofului, cu un nou record stabilit
Cele mai mari lacuri din lume se micșorează dramatic. Oamenii de știință spun care este motivul Next post Cele mai mari lacuri din lume se micșorează dramatic. Oamenii de știință spun care este motivul