Trompetre îți arată în ce fel cântă Timișoara

Trompetre îți arată în ce fel cântă Timișoara

Trompetre îți arată în ce fel cântă TimișoaraTrompetre îți arată în ce fel cântă Timișoara

  • Petre Ionuțescu (Trompetre) îți arată cum modifică arta chipul unui oraș
  • La „Sound of Unirii” participă și artiștii vizuali Marian Ștefan și Cristian Văduva
  • Evenimentul a făcut parte din Programul Cultural „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii”

Artistul timișorean Petre Ionuțescu tocmai îți arată și pe platformele virtuale ce înseamnă  „Sound of Unirii”. Muzicianul îți propune o călătorie audio-vizuală în tainele orașului.

Muzicianul este fondatorul trupelor FunkyGrowl și Blazzaj

Pe Petre Ionuțescu îl știi și sub numele de Trompetre. Este trompetist, artist multi-instrumentist, compozitor și producător muzical. Este membru fondator al formațiilor FunkyGrowl, Blazzaj și fondator al asociației Romanian Brass Society. Imaginile surprind un fragment din cadrul evenimentului ce a avut loc anul trecut într-unul din balcoanele Casei Bruck din Timișoara, clădire monument cu expunere spre Piața Unirii.

”Trecerea de la instrumente străvechi până la tehnologie modernă – electronică audio și proiecții video pe clădire, creează un peisaj în care povestea învăluie Piața Unirii din Timișoara cu mantii de magie ce cuceresc locul, momentul și timpul, când cu atingeri sonore sensibile, când cu mângâieri vizuale electrizante.” arată cei de la România pozitivă.

Citește și

The post Trompetre îți arată în ce fel cântă Timișoara appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Roboții umanoizi stabilesc recorduri Guinness Previous post Roboții umanoizi stabilesc recorduri Guinness
Sainz se recalifică în perspectiva plecării de la Ferrari și face clătite Next post Sainz se recalifică în perspectiva plecării de la Ferrari și face clătite