Transalpina va fi deschisă circulației la sfârșitul săptămânii viitoare. Zăpada a avut o înălțime de până la 5 metri

Transalpina va fi deschisă circulației la sfârșitul săptămânii viitoare. Zăpada a avut o înălțime de până la 5 metri

Transalpina va fi deschisă circulației la sfârșitul săptămânii viitoare. Zăpada a avut o înălțime de până la 5 metriTransalpina va fi deschisă circulației la sfârșitul săptămânii viitoare. Zăpada a avut o înălțime de până la 5 metri

  • Transalpina se redeschide circulației rutiere weekend-ul viitor, după finalizarea procedurilor legale.
  • În acest weekend, între Rânca și Novaci are loc un raliu.
  • Transalpina este cea mai înaltă șosea din România și una dintre cele mai frumoase, ce traversează munții Parâng de la sud la nord, pe teritoriul județelor Gorj, Vâlcea, Sibiu și Alba.

Lucrările de curăţare a DN 67C, Transalpina, sunt aproape finalizate, astfel că weekend-ul viitor şoseaua va fi deschisă circulaţiei, integral.

Secretarul de stat în Ministerul Transporturilor Ionel Scriosteanu a anunţat că în unele locuri stratul de zăpadă a avut 5 metri şi că a nins până în urmă cu trei săptămâni. În acest weekend, între Rânca și Novaci are loc un raliu.

,,Transalpina se deschide circulaţiei rutiere weekendul viitor, după finalizarea procedurilor legale. Am fost pe traseul Transalpinei (DN 67C), împreună cu domnul Iulian Popescu – prefectul judeţului Gorj, domnul Ion Iordache – senator de Gorj şi cu domnul Călin Cosmin Petruţ – director DRDP, pentru a verifica starea drumului pe sectorul de drum dintre Rânca şi Obârşia Lotrului, în urma perioadei de iarnă şi a nămeţilor de zăpadă, care, până acum 2 săptămâni, ajungeau până la 5 metri înălţime” , a scris Ionel Scrioșteanu pe pagina sa de Facebook.

În acest weekend, pe 10-11 iunie, va avea loc pe Transalpina, în zona Novaci – Rânca o etapă din cadrul Campionatului Naţional de Viteză în Coastă, astfel că pe acest sector circulaţia rutieră va fi închisă.

Transalpina este cea mai înaltă șosea din România și una dintre cele mai frumoase, ce traversează munții Parâng de la sud la nord, pe teritoriul județelor Gorj, Vâlcea, Sibiu și Alba.

Citește și

Paris: Primăria a înființat o comisie pentru „a ajuta parizienii să conviețuiească cu șobolanii”

FOTO. Oprah Winfrey a vorbit despre noul ei stil de viață. În ce constă dieta prezentatoarei

Google a dat startul platformei sale de inteligență artificială generativă

The post Transalpina va fi deschisă circulației la sfârșitul săptămânii viitoare. Zăpada a avut o înălțime de până la 5 metri appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

FOTO. Porsche intră în cursa mașinilor electrice cu un nou concept de supercar Previous post FOTO. Porsche intră în cursa mașinilor electrice cu un nou concept de supercar
Actorul Mike Batayeh, cunoscut pentru rolul din serialul „Breaking Bad”, a murit în somn la vârsta de 52 de ani Next post Actorul Mike Batayeh, cunoscut pentru rolul din serialul „Breaking Bad”, a murit în somn la vârsta de 52 de ani