Tenis: Sorana Cîrstea s-a calificat în optimi la Indian Wells

  • Sorana Cîrstea îşi continuă parcursul la turneul WTA 1000 de la Indian Wells, românca trecând al doilea an consecutiv de turul 3, după o victorie categorică în faţa americancei numărul 43 mondial Bernarda Pera.
  • Sorana Cîrstea (83 WTA) a câştigat confruntarea din şaisprezecimile de finală cu 6-3, 6-1, dominând fără emoţii partida, profitând şi de jocul presărat cu greşeli al adversarei.
  • Pentru prezenţa în turul 4, Sorana Cîrstea va fi recompensată cu 120 puncte WTA şi 96.955 dolari.

Sorana Cîrstea îşi continuă parcursul la turneul WTA 1000 de la Indian Wells, românca trecând al doilea an consecutiv de turul 3, după o victorie categorică în faţa americancei numărul 43 mondial Bernarda Pera.

Sorana Cîrstea (83 WTA) a câştigat confruntarea din şaisprezecimile de finală cu 6-3, 6-1, dominând fără emoţii partida, profitând şi de jocul presărat cu greşeli al adversarei.

La capătul celor 69 de minute, Cîrstea a cedat doar 4 game-uri, servind bine, fără nicio dublă greşeală şi 5 aşi.

În primul set Cîrstea s-a desprins repede la 5-1, dar a cedat apoi un game pe propriul serviciu şi a închis doar la 6-3.

În actul secund, bucureşteanca a reuşit un break chiar în game-ul de debut şi a fost de neoprit, câştigând setul în 30 de minute, la prima minge de meci procurată.

În optimile de finală, Cîrstea va întâlni cu siguranţă un cap de serie, pe câştigătoarea confruntării dintre canadiana Leylah Fernandez, favorita 30, şi franceza Caroline Garcia, favorita numărul 5.

Pentru prezenţa în turul 4, Sorana Cîrstea va fi recompensată cu 120 puncte WTA şi 96.955 dolari.

The post Tenis: Sorana Cîrstea s-a calificat în optimi la Indian Wells appeared first on Aleph News.

Previous post Jucătoarea ucraineană de tenis Lesia Tsurenko a avut un „atac de panică” după discuția cu șefa WTA
Next post Google adaugă inteligența artificială în aplicațiile sale de lucru. Iată ce înseamnă acest lucru