STUDIU. 91% dintre părinți susțin că sunt mai puțin stresați dacă toată familia stă la masă

  • Potrivit unui studiu părinții sunt mai puțin stresați când iau masa cu toată familia.
  • Mesele în familie cresc stima de sine tuturor membrilor.
  • Copiii învață să comunice mai ușor dacă iau masa cu părinții.

Pentru o viață sănătoasă mâncați cel puțin o masă împreună cu familia. Cel mai recent studiu arată că părinții se simt mai puțin stresați atunci când toată familia e la masă.

De la mic la mare, mesele în familie cresc stima de sine tuturor membrilor și îi ajută pe copii să comunice mai ușor cu părinții. Când îi au pe toți aproape, peste jumătate dintre americani își amintesc să ia o pauză de la muncă și să se bucure de compania celorlalți.

Oamenii tind să mănânce mai sănătos când stau la masă cu altcineva. Însă timpul nu e mereu de partea tuturor – majoritatea se plâng că mănâncă singuri pentru că se văd rar cu cei dragi.

7 din 10 angajați s-ar simți mai puțin stresați la muncă dacă ar avea timp să ia o pauză și să împartă masa cu un coleg.

The post STUDIU. 91% dintre părinți susțin că sunt mai puțin stresați dacă toată familia stă la masă appeared first on Aleph News.

Previous post LIVE UPDATE. 237 de zile de invazie. Atacul cu drone rusești asupra Kievului a ucis o femeie însărcinată și pe soțul ei, spun oficialii ucraineni
Next post VIDEO. Cercetătorii americani au creat în laborator cea mai agresivă formă de COVID cu o rată a mortalității de 80%