Sorin Oprescu va fi eliberat pe cauţiune şi poate să rămână în Grecia

  • Fostul primar al Capitalei Sorin Oprescu va fi eliberat pe cauţiune şi poate să rămână în Grecia, a stabilit instanţa din Atena, potrivit Antena 3.
  • Fostul primar al Capitalei Sorin Oprescu rămâne în Grecia, conform unei decizii a unei instanţe din Atena. Oprescu va fi eliberat pe o cauţiune de 5.000 de euro. El trebuie să se prezinte de două ori pe lună la o secţie de Poliţie, a mai stabilit judecătorul elen.
  • În urmă cu două săptămâni, Sorin Oprescu a fost condamnat la 10 ani şi 8 luni de închisoare, pentru fapte de corupţie. Decizia este definitivă.

Fostul primar al Capitalei Sorin Oprescu va fi eliberat pe cauţiune şi poate să rămână în Grecia, a stabilit instanţa din Atena, potrivit Antena 3.

Fostul primar al Capitalei Sorin Oprescu rămâne în Grecia, conform unei decizii a unei instanţe din Atena. Oprescu va fi eliberat pe o cauţiune de 5.000 de euro. El trebuie să se prezinte de două ori pe lună la o secţie de Poliţie, a mai stabilit judecătorul elen.

Când au încercat să pună în aplicare mandatul de arestare, poliţiştii nu l-au găsit la domiciliul declarat pe fostul primar general, astfel că l-au dat în urmărire. Ulterior, s-a aflat că Oprescu ieşise din ţară cu două săptămâni înainte de condamnare, pe cale rutieră, pe la Vama Giurgiu. Până la urmă, Oprescu a fost prins în Grecia.

Fostul primar a fost trimis în judecată în 2015 pentru luare de mită, spălare de bani, abuz în serviciu şi constituire a unui grup infracţional organizat.

The post Sorin Oprescu va fi eliberat pe cauţiune şi poate să rămână în Grecia appeared first on Aleph News.

Previous post UE convine asupra interzicerii parțiale a importurilor de petrol rusesc
Next post Turcia spune că țările nordice trebuie să schimbe legile pentru a-și îndeplini cererile NATO