Sexul de dimineață: 4 beneficii ale practicării lui

  • Sexul de dimineață este o practică foarte stimulativă pentru unele cupluri.
  • Se spune că menține vie flacăra pasiunii și poate ajuta la reducerea nivelului de stres, precum și la îmbunătățirea stării de spirit.
  • Nu există nici un motiv pentru a nu încorpora această activitate în diminețile tale. La urma urmei, este unul dintre cele mai bune moduri de a începe ziua.

Sexul de dimineață este o practică foarte stimulativă pentru unele cupluri. Se spune că menține vie flacăra pasiunii și poate ajuta la reducerea nivelului de stres, precum și la îmbunătățirea stării de spirit. Nu există nici un motiv pentru a nu încorpora această activitate în diminețile tale. La urma urmei, este unul dintre cele mai bune moduri de a începe ziua.

Dacă ești unul dintre cei care preferă să se trezească mai devreme și să se bucure de un moment cu partenerul tău, trebuie să fi observat că ziua ta începe cu o stare de spirit bună. Iată care sunt beneficiile sexului de dimineață:

Spontaneitatea momentului

Fără îndoială, una dintre caracteristicile sexului de dimineață este spontaneitatea sa. În acest moment nu se plănuiește nimic, nu există machiaj și haine frumoase care să servească drept seducție.

A face sex dimineața este una dintre cele mai bune modalități de a începe o nouă zi. De asemenea, te face să te simți bine, deoarece este un act care se naște din dragoste și dorință. Profită de aceste momente și lasă-te purtat de instinct.

Multă energie la trezire

În timpul somnului, corpul a avut câteva ore de odihnă. Prin urmare, energia de la începutul zilei este mai mare decât cea din timpul nopții. Dacă profiți de această baterie reîncărcată” pentru a avea un moment intim, este foarte probabil ca acesta să devină mai intens și mai plăcut.

Un alt avantaj al sexului dimineața este că începi ziua mai relaxat. Această activitate are un impact pozitiv asupra creierului și a diferitelor organe ale corpului. Prin urmare, nu există un mod mai bun de a începe rutina decât câteva minute de intimitate pentru a elibera endorfine.

Surpriza

Dacă tu ești cea care obișnuiește să se trezească la prima oră dimineața, îți poți surprinde partenerul cu o abordare la care nu se aștepta. Fiecare detaliu sau fantezie pe care vrei să o realizezi își are locul alături de persoana pe care o iubești. Poți să-i pui muzica preferată, să începi cu un masaj afectuos sau să-i aduci căpșuni în pat.

Pentru bărbați, sexul de dimineață poate fi mai ușor, deoarece nivelurile de testosteron sunt mai ridicate atunci și, de obicei, există o erecție la trezire. Bineînțeles, timpul pe care îl vei petrece în intimitate ar trebui să fie adaptat la programul tău.

Cardio

Mergi de obicei la sală dimineața sau ți-e greu să faci exerciții fizice? În orice caz, trebuie să știi că prin sexul de dimineață poți arde calorii într-un mod foarte plăcut. Cu toate acestea, acest lucru va depinde foarte mult de posturile pe care le alegi și de cât de mult durează.

The post Sexul de dimineață: 4 beneficii ale practicării lui appeared first on Aleph News.

Previous post LIVE UPDATE. 216 zile de invazie. SUA vor oferi Ucrainei un ajutor financiar în valoare de 12 miliarde de dolari
Next post Poliția britanică se teme că armele din războiul sângeros din Ucraina ar putea ajunge la teroriștii din Marea Britanie