Seth Rogen duce Țestoasele Ninja la luptă

Seth Rogen duce Țestoasele Ninja la luptă

Seth Rogen duce Țestoasele Ninja la luptăSeth Rogen duce Țestoasele Ninja la luptă

  • Filmul este regizat de Jeff Rowe, iar scenariul este scris de Seth Rogen.
  • Teenage Mutan Ninja Turtles: Mutan Mayhem va avea o distribuție fantastică.
  • Filmul de animație va fi lansat pe 2 august 2023.

Anul acesta se va lansa filmul animat cu supereroi Teenage Mutan Ninja Turtles: Mutan Mayhem, regizat de Jeff Rowe și cu scenariul compus de Seth Rogen.

,,Din câte îmi amintesc, eram un fan al Țestoaselor Ninja. Le aducem la viață pe aceste personaje într-o nouă generație și cu o distribuție foarte amuzantă. Brady Noon este Raphael. Micah Abbey este Donatello. Nicolas Cantu este Leonardo. Shamon Brown Jr. este Michelangelo”, dezvăluie Seth Rogen, nominalizat la Globurile de Aur 2023.

Seth Rogen promite o distribuție fantastică, care va include și actori ca John Cena, Jackie Chan, Ice Cube și Paul Rudd în rolul de personaje secundare.

Povestea este despre cum Țestoasele Ninja încearcă să fie acceptate în jungla urbană din New York City și să se adapteze la o viață normală de adolescenți. Dar cei patru eroi au de-a face cu un sindicat infracțional care dezlănțuie o armată de mutanți asupra lor.

Filmul se va lansa pe 2 august 2023, transmite IGN.

The post Seth Rogen duce Țestoasele Ninja la luptă appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Cel mai mare dino-park din lume s-a deschis în Brazilia. The Land of Dinos” se întinde pe o rezervație ecologică de 1,5 milioane de metri pătrați Previous post Cel mai mare dino-park din lume s-a deschis în Brazilia. The Land of Dinos” se întinde pe o rezervație ecologică de 1,5 milioane de metri pătrați
Puloverul cu oițe al Prințesei Diana, scos la licitație. Suma cu care ar trebui să se vândă Next post Puloverul cu oițe al Prințesei Diana, scos la licitație. Suma cu care ar trebui să se vândă