Românii mănâncă prea puține legume

  • Deși suprafața cultivată cu legume în România reprezintă 6,4% din totalul Uniunii Europene, râmânem și în acest an pe ultimul loc când vine vorba de consumul de crudități.
  • Doar 2% din populaţie mănâncă zilnic cel puţin cinci porţii de fructe şi legume, conform ultimelor date prezentate de Eurostat.
  • Pandemia însă te-a convis mai mult ca niciodată că e important să mănânci sănătos, așa că în ultimii doi ani producătorii locali au observat o creștere semnificativă a crererii pentru legumele proaspete de la 12 la 60%.

Deși suprafața cultivată cu legume în România reprezintă 6,4% din totalul Uniunii Europene, râmânem și în acest an pe ultimul loc când vine vorba de consumul de crudități. Doar 2% din populaţie mănâncă zilnic cel puţin cinci porţii de fructe şi legume, conform ultimelor date prezentate de Eurostat.

Pandemia însă te-a convis mai mult ca niciodată că e important să mănânci sănătos, așa că în ultimii doi ani producătorii locali au observat o creștere semnificativă a crererii pentru legumele proaspete de la 12 la 60%.

The post Românii mănâncă prea puține legume appeared first on Aleph News.

Previous post Americanii au fantezii sexuale cu persoanele pe care le urăsc
Next post Bill Gates, avertisment dur privind NFT-urile: Se bazează pe „teoria prostului mai mare”