România vrea educație sexuală. 77% dintre români susțin educația sanitară și sexuală

  • România vrea educație sexuală.
  • 77% dintre români susțin educația sanitară și sexuală.
  • Educația sexuală protejează copiii de abuzuri și sarcini nedorite.

România vrea educație sexuală. 77% dintre români susțin educația sanitară și sexuală.
Educația sexuală protejează copiii de abuzuri și sarcini nedorite. 19.000 de fete cu vârste între 15 și 19 ani nasc anual în România

Miruna Ioani își protejează copiii discutând deschis despre sex.

Miruna Ioani: Nu e nimic rușinos, sunt situații de viață.

România vrea educație sexuală, cel puțin în statistici! 77% dintre români susțin educația sanitară și educația sexuală, potrivit unui sondaj realizat de Societatea de Educație Contraceptivă și Sexuală. Gabriel Brumariu, manager de proiect SECS, avertizează că nu ar trebui să intre copiii în adolescență sau pre-adolescență fără să aibă informații despre corpul lor și modificările prin care el trece, tocmai pentru a evita abuzurile, sarcinile nedorite și bolile cu transmitere sexuală.

Sunt foarte multe cazuri … un organ sexual. Noi și organizații ca noi … nu numai asupra unor persoane.

Miruna Ioani, blogger are 2 băieți cărora le face, cât se poate de natural, educație sexuală. Miruna știe că nu e nici o diferență, din punct de vedere anatomic, între un ficat și un penis și că numai în capul nostru, al adulților, penisul are o altă conotație. Noi creștem oameni, nu copii, spune Miruna și uite de ce nu se ferește să vorbească deschis cu băieții ei.

The post România vrea educație sexuală. 77% dintre români susțin educația sanitară și sexuală appeared first on Aleph News.

Previous post Jennifer Lopez și-a etalat verigheta estimată între 5 și 10 milioane de dolari la gala LuisaViaRoma Unicef
Next post Curajoșii plonjează de pe pod. Evenimentul a devenit tradiție în Bosnia-Herțegovina