România face furori la Olimpiada Internațională de Matematică: 2 medalii de aur și 4 de argint

  • Țara noastră a fost cea mai bine clasată la nivel european la Olimpiada Internațională de Matematică, cu 2 medalii de aur și 4 medalii de argint.
  • Sorin Ion, secretar de stat în Ministerul Educației spune că anul acesta lotul olimpic de juniori al României a obținut 4 medalii de aur și două de argint la Olimpiada Balcanică de Matematică.
  • În plus, în primăvară, România a obținut premii la Olimpiada de Matematică pentru fete.

Elevii din România ne fac din nou mândri în afară. De data aceasta, la matematică. Țara noastră a fost cea mai bine clasată la nivel european la Olimpiada Internațională de Matematică, cu 2 medalii de aur și 4 medalii de argint.

Numele lor: Robert Dragomirescu, David-Andrei Anghel, Andrei Moldovan, Vlad – Titus Spătaru, Andrei-Giovani Chiriță, Radu-Andrei Lecoiu.

Sorin Ion, secretar de stat în Ministerul Educației spune că anul acesta lotul olimpic de juniori al României a obținut 4 medalii de aur și două de argint la Olimpiada Balcanică de Matematică.

În plus, în primăvară, România a obținut premii la Olimpiada de Matematică pentru fete.

The post România face furori la Olimpiada Internațională de Matematică: 2 medalii de aur și 4 de argint appeared first on Aleph News.

Previous post România are nevoie de educație sexuală. 800 de fete sub 15 ani nasc în fiecare an
Next post Noile modificări ale Codului fiscal. Guvernul a stabilit ca impozitul pe dividende să crească de la 5% la 8%