Reacția lui Nicușor Dan după ce a fost văzut că traversa prin loc nepermis, cu copilul în brațe: „Europol n-are altă treabă decât să promoveze filmarea”

  • Nicuşor Dan admite că a greşit când a traversat strada prin loc nepermis.
  • Zilele trecute am făcut o greşeală, traversând strada printr-un loc nepermis, cu fetiţa în braţe. Chiar dacă m-am asigurat, gestul nu e scuzabil” a spus primarul Capitalei.
  • Reacţia vinedupă ce pe contul de Facebook al Europol a fost postată o filmare în care edilul traversa prin loc nepermis.

Nicuşor Dan admite că a greşit când a traversat strada prin loc nepermis. „Faptul că există oameni care mă filmează în viaţă privată şi că un sindicat al poliţiştilor n-are altă treabă decât să promoveze filmarea cu mine înseamnă că am deranjat anumite grupuri de interese”, adaugă el.

Zilele trecute am făcut o greşeală, traversând strada printr-un loc nepermis, cu fetiţa în braţe. Chiar dacă m-am asigurat, gestul nu e scuzabil. Totuşi, faptul că există oameni care mă filmează în viaţă privată şi că un sindicat al poliţiştilor n-are altă treabă decât să promoveze filmarea cu mine înseamnă că am deranjat anumite grupuri de interese”, scrie pe Facebook Nicuşor Dan.

Reacţia primarului general al Capitalei vine după ce pe contul de Facebook al Sindicatului Europol a post postată o filmare în care edilul traversa prin loc nepermis.

Dan trece strada întodeauna pe la trecerea de pietoni. Nicuşor trece strada prin loc nepermis. Dan îşi protejează copilul. Nicuşor îşi pune în pericol copilul traversând printre maşini. Dan îşi învaţă copilul să respecte regulile. Nicuşor dă un exemplu prost copilului, învăţându-l să încalce legea. Fii ca Dan, nu face ca Nicuşor”, au scris sindicaliştii.

The post Reacția lui Nicușor Dan după ce a fost văzut că traversa prin loc nepermis, cu copilul în brațe: „Europol n-are altă treabă decât să promoveze filmarea” appeared first on Aleph News.

Previous post Lovitură de proporții a CCR: Organele judiciare și serviciile de informații nu mai pot primi datele stocate de către furnizorii de comunicații electronice din România
Next post VIDEO. Sorin Ovidiu Vîntu cere autonomie pentru Harghita și Covasna: „Să-și administreze singuri treaba, să nu mai dea vina pe București pentru nerealizările UDMR”