Prințul Harry susține că a crescut știind că s-a născut în cazul în care fratele său ar fi avut nevoie de un rinichi sau de o transfuzie de sânge

  • Ducele de Sussex, în vârstă de 38 de ani, dezvăluie cum s-a născut pentru a fi o piesă de schimb pentru fratele său.
  • Scriind în cartea sa de memorii, Spare, prințul Harry a spus că a fost acolo pentru a oferi un organ.
  • El a susținut că s-a născut în cazul în care Prințul William ar fi avut nevoie de un transplant de organe.

Prințul Harry a împărtășit mai multe detalii despre copilăria sa și despre relația cu Prințul de Wales în memoriile sale explozive. Scriind în Spare, ducele de Sussex, în vârstă de 38 de ani, a spus că a crescut știind că era acolo pentru a-i oferi fratelui său mai mare, prințul William, în vârstă de 40 de ani, o donare de organe dacă acesta ar fi avut nevoie.

Am fost adus pe lume în cazul în care i s-ar fi întâmplat ceva lui Willy”, a spus el, susținând că părinții și bunicii săi chiar se refereau la el și la fratele său ca moștenitor și rezervă ca o formă de stenogramă. El și-a descris viața ca fiind o misiune de a oferi o sursă de distragere a atenției, de divertisment și, în caz de nevoie, o piesă de schimb”, cum ar fi un rinichi, o transfuzie de sânge sau măduvă osoasă.

Harry, care este cu doi ani mai tânăr decât prințul William, a explicat cum această idee de moștenitor și rezervă a fost întărită de-a lungul întregii sale vieți. El a spus că această idee de a fi pe lume doar în cazul în care i s-ar întâmpla ceva lui William i-a fost foarte clar de la o vârstă fragedă și a fost întărită cu regularitate pe tot parcursul vieții sale.

Tatăl a doi copii a povestit apoi o anecdotă de când avea 20 de ani și a auzit o poveste despre presupusele cuvinte ale tatălui său către mama sa, prințesa Diana, în ziua în care s-a născut. Se presupune că regele Charles al III-lea i-ar fi spus soției sale: Minunat! Mi-ai dat deja un moștenitor și o rezervă, mi-am făcut treaba”.

În altă parte a cărții senzaționale, prințul Harry a încălcat protocolul regal și a discutat despre durerile de gât și de spate ale tatălui său. Detaliind problemele de sănătate ale regelui Charles, ducele de Sussex a scris despre cum tatăl său s-a luptat cu dureri constante de gât și de spate”, pe care le-a atribuit parțial vechilor accidentări de polo ale tatălui său.

Harry a detaliat, de asemenea, mai multe dezvăluiri bombă despre fratele său William, inclusiv modul în care acesta s-a dat înapoi de la îmbrățișarea lui Meghan în timpul primei lor întâlniri stânjenitoare. Ducele de Sussex a descris momentul în care i-a făcut cunoștință fratelui său cu iubita sa ca fiind o ciocnire clasică de culturi”.

Întâlnirea a avut loc la sfârșitul anului 2016 în apartamentul din Palatul Kensington al prințului și prințesei de Wales, cu puțin timp înainte ca prințul Harry și prințul William să plece într-o călătorie de fotografiere. Descriind scurta plimbare de la locuința lui Harry și Meghan, Nottingham Cottage, până la apartamentul 1A, ducele a recunoscut că a fost mai emoționat decât oricine altcineva pentru ca iubita sa să îl întâlnească pe William.

Când fratele său a răspuns la ușă, Harry spune că William era puțin îmbrăcat” în pantaloni eleganți și cămașă. El a scris: I-am făcut cunoștință cu Meg, care s-a aplecat și l-a îmbrățișat, ceea ce l-a speriat complet. S-a dat înapoi”.

Oferind un context pentru întâlnirea ciudată, prințul Harry a spus că fratele său nu ar îmbrățișa de obicei pe cineva pe care nu îl cunoaște. În schimb, Harry a explicat că acesta a fost doar modul lui Meghan de a saluta străinii.

The post Prințul Harry susține că a crescut știind că s-a născut în cazul în care fratele său ar fi avut nevoie de un rinichi sau de o transfuzie de sânge appeared first on Aleph News.

Previous post LIVE UPDATE. 321 zile de invazie. Rusia reia asaltul asupra mai multor orașe din Donețk. Ucraina își întărește pozițiile în jurul orașului Bakhmut
Next post Cele patru diete care te vor ajuta să trăiești mai mult, potrivit cercetătorilor de la Harvard