Petre Daea a depus jurământul de învestitură în funcţia de ministru al agriculturii

  • Petre Daea a depus, vineri, în prezenţa lui Klaus Iohannis, jurământul de învestitură în funcţia de ministru al Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.
  • La ceremonie au mai participat premierul Nicolae Ciucă, liderul PSD, Marcel Ciolacu şi Alina Gorghiu, preşedinte interimar al Senatului.
  • Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat vineri, decretul de numire în funcţia de membru al Guvernului a lui Petre Daea.

Petre Daea a depus, vineri, în prezenţa lui Klaus Iohannis, jurământul de învestitură în funcţia de ministru al Agriculturii şi Dezvoltării Rurale. La ceremonie au mai participat premierul Nicolae Ciucă, liderul PSD, Marcel Ciolacu şi Alina Gorghiu, preşedinte interimar al Senatului.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat vineri, decretul de numire în funcţia de membru al Guvernului a lui Petre Daea.

Petre Daea a fost propus de PSD să preia funcţia de ministru al Agriculturii. Propunerea a fost votată cu unanimitate de voturi de membrii conducerii PSD.

Funcţia de ministru al Agriculturii a devenit vacantă după demisia lui Adrian Chesnoiu.

Petre Daea a fost ministru al agriculturii şi în anul 2004 şi între anii 2017 şi 2019.

The post Petre Daea a depus jurământul de învestitură în funcţia de ministru al agriculturii appeared first on Aleph News.

Previous post Legea adopției, un pas înainte. Vor înfia românii mai mulți copii?
Next post VIDEO. Peisaj desprins din scenele serialului „Stranger Things”. O furtună puternică transformă cerul dintr-un stat american