Personajul Samantha Jones va apărea în sezonul 2 al serialului relansat „Sex and The City”

  • S-a anunțat că Samantha Jones – unul dintre cele mai emblematice personaje din Sex and the City – va apărea în seria a doua a reboot-ului!
  • Vestea a fost dezvăluită de Michael Patrick King, directorul serialului, într-un interviu acordat publicației Variety.
  • Vestea că spin-off-ul a fost reînnoit pentru al doilea sezon a fost dezvăluită de HBO în luna martie a acestui an, potrivit PEOPLE.

S-a anunțat că Samantha Jones – unul dintre cele mai emblematice personaje din Sex and the City – va apărea în seria a doua a reboot-ului!

Vestea a fost dezvăluită de Michael Patrick King, directorul serialului, într-un interviu acordat publicației Variety.

Când a fost întrebat dacă actrița Kim Cattrall, 62 de ani, care a jucat în serialul original, precum și în filme, va apărea, el a răspuns: „Da!”

Acest lucru ar putea fi o surpriză pentru unii, după ce anterior el a spus că ea nu se va întoarce în franciză deoarece nu era binevenită.

El a spus: „Totul este atât de nou în acest moment. Una dintre marile mele reguli este să nu spun lucruri până nu sunt reale. Scopul meu este de a aduce toate personajele în amestec împreună, astfel încât să nu mai fie atât de mult pe piste separate.”

Vestea că spin-off-ul a fost reînnoit pentru al doilea sezon a fost dezvăluită de HBO în luna martie a acestui an, potrivit PEOPLE.

De asemenea, acesta va prezenta revenirea lui Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon și Kristin Davis în rolurile lui Carrie Bradshaw, Miranda Hobbes și Charlotte York-Goldenblatt, relatează The Mirror.

King a spus într-o declarație: „Sunt încântat și entuziasmat să spun mai multe povești despre aceste personaje vibrante și îndrăznețe – interpretate de acești actori puternici și uimitori. Adevărul este că suntem cu toții încântați. Și uite așa… viața noastră sexuală s-a întors”, a adăugat el.

The post Personajul Samantha Jones va apărea în sezonul 2 al serialului relansat „Sex and The City” appeared first on Aleph News.

Previous post Reacția lui Nicușor Dan după ce a fost văzut că traversa prin loc nepermis, cu copilul în brațe: „Europol n-are altă treabă decât să promoveze filmarea”
Next post Ambasadorul Rusiei: „România a îngheţat comerţul cu Rusia şi îi discriminează pe ruşi”