Parcul Universității Politehnica va fi redeschis după doi ani de pandemie. Care sunt regulile și orarul de acces

  • Parcul de la Politehnica va fi deschis pentru toată lumea din 2 iunie.
  • Parcul este deschis de la șase la opt și de la 17 la 22 în timpul săptămânii.
  • În weekend și vacanțe, parcul este deschis de la opt la 22.

Vrei să te plimbi în Parcul Politehnicii? Conducerea te trimite la plimbare. Oriunde, dar nu acolo. Cine vrea să stea la iarbă verde, poate, dar nu când studenții învață.

Rectorul Mihnea Costoiu și primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, au bătut palma. Din iunie, plimbările, interzise din timpul pandemiei, redevin realitate. Dar nu chiar de pe 1. E Ziua Copilului si accesul va fi interzis, dar de pe 2 chiar se poate.

Programul este ca la bibliotecă. În timpul săptămânii pentru cei care vor să simtă răcoarea dimineții, parcul este deschis doar pentru cei care se trezesc devreme sau pentru cei care nu au adormit încă. Șase – opt sunt orele diminetii. Poti să mergi și seara între cinci si zece.

În weekend, poți intra între opt dimineața și zece seara. Câinii însă nu au voie deloc. Bonus, în timpul vacanțelor, când studenții nu sunt la facultate, bucureștenii își pot face de cap de luni până duminică fără să deranjeze pe nimeni.

„Nimic nu îl obligă pe Rector să ne dea accesul în campus. Studenții nu vă vor acolo, acesta este adevărul”.

„Nu puteți veni cu mâncare sau să faceți grătare”.

„E un campus, nu un parc. Înseamnă că ni se face o favoare”.

„Multumiți-vă cu atât” le-a mai spus primarul Ciucu bucureștenilor nemultumiți, care au protestat pe Facebook.

The post Parcul Universității Politehnica va fi redeschis după doi ani de pandemie. Care sunt regulile și orarul de acces appeared first on Aleph News.

Previous post LIVE UPDATE. Ziua 93 de război. Kuleba: „Ucraina are nevoie urgent de arme grele. Fără acestea, nu vom putea să îi respingem pe ruși”
Next post Nicolae Ciucă este încrezător: „Azi, PNL a dat dovadă de maturitate. Vremea luptelor interne a luat sfârşit”