Panglică și aplauze la Moscova. Rușii au deschis prima copie a restaurantului McDonald’s

  • Gigantul american McDonald s-a retras de pe piaţa din Rusia după ce ţara a invadat Ucraina.
  • Lanţul de fast-food rebranduit va păstra vechiul interior McDonald’s, dar va elimina orice referire la vechiul nume, a declarat Paroev.
  • Oleg Paroev, directorul executiv al „Gustos şi atât”, a declarat că firma intenţionează să redeschidă 200 de restaurante în Rusia până la sfârşitul lunii iunie şi toate cele 850 până la sfârşitul verii.

Duminică, restaurantele şi-au deschis din nou porţile în Moscova sub un nou proprietar rus şi un nou nume: Vkusno & tochka, care se traduce prin „Gustos şi atât”. Se vor deschide iniţial 15 restaurante rebranduite în capitală şi în împrejurimi.

Gigantul american McDonald s-a retras de pe piaţa din Rusia după ce ţara a invadat Ucraina. „Gustos şi atât” reprezintă un test pentru economia rusescă care încercă să se recupereze după sancţiunile impuse de Occident.

Oleg Paroev, directorul executiv al „Gustos şi atât”, a declarat că firma intenţionează să redeschidă 200 de restaurante în Rusia până la sfârşitul lunii iunie şi toate cele 850 până la sfârşitul verii.

Lanţul de fast-food rebranduit va păstra vechiul interior McDonald’s, dar va elimina orice referire la vechiul nume, a declarat Paroev.

Scopul nostru este ca oaspeţii noştri să nu observe o diferenţă nici în ceea ce priveşte calitatea, nici în ceea ce priveşte ambianţa”, a declarat Paroev la o conferinţă de presă ce a avut loc în primul restaurant McDonald’s deschis în Moscova în 1990.

Paroev a spus că firma va păstra „preţuri accesibile”, dar nu a exclus ca acestea să crească uşor pe termen scurt.

Alexander Govor, noul proprietar al lanţului, a declarat că firma are 51.000 de angajaţi.

The post Panglică și aplauze la Moscova. Rușii au deschis prima copie a restaurantului McDonald’s appeared first on Aleph News.

Previous post 22 de persoane rănite în urma unui atac cu rachete asupra orașului ucrainean Chortkiv
Next post Centrul Național al Dansului din București te invită să scoți cărțile pe covorul de dans