OFF/ON THE RECORD, 3 iulie 2022. Invitat, ora 22.00: Răzvan Savaliuc, senior editor „Lumea Justiției”

Cazul plagiatului premierului Nicolae Ciucă a devoalat complicitatea Justiției cu politicul, punându-i în dificultate pe judecătorii și instanțele din România. Ce s-a întâmplat în acest caz prin care au fost blocate verificările tezei de doctorat scrisă de premierul Nicolae Ciucă, cum se fac dosarele în România și cum se întrepătrunde politicul cu Justiția – afli de la Răzvan Savaliuc, senior editor Lumea Justiției în emisiunea OFF/OnTheRecord, pe Aleph News. Despre cum au gestionat Traian Băsescu dar și Klaus Iohannis relația cu serviciile secrete în România, despre cum s-au implicat acestea în cercetarea penală în România, despre legile securității naționale, despre funcționarea parchetelor și instanțelor din România, dar și despre lipsa de răspundere a oamenilor din sistemul judiciar care greșesc – îți vorbește duminică, de la ora 22.00, Răzvan Savaliuc, senior editor al publicației „Lumea Justiției”, în emisiunea OFF/OnTheRecord, pe Aleph News.

The post <strong><u>OFF/ON THE RECORD, 3 iulie 2022. Invitat, ora 22.00: Răzvan Savaliuc, senior editor „Lumea Justiției”</u></strong><strong></strong> appeared first on Aleph News.

Previous post Banca Mondială a aprobat crearea unui fond pentru a finanța investițiile în lupta împotriva pandemiei COVID-19
Next post VIDEO. Poliția a dat amenzi „fără număr” la concertele de manele din Capitală