O româncă a fost ucisă de un rechin în Marea Roșie, Egipt

  • Două surse au declarat pentru Reuters că trupul unei turiste românce în vârstă de aproximativ 40 de ani a fost descoperit la câteva ore după un atac care a provocat moartea unei austriece în vârstă de 68 de ani.
  • Ambele atacuri au avut loc la o distanţă de 600 de metri unul de celălalt, în largul coastei oraşului Sahl Hasheesh.
  • Prima victimă a fost transferată la un spital privat local, a declarat pentru Reuters o sursă din cadrul Direcţiei pentru afaceri sanitare de la Marea Roşie.

Două femei au fost ucise în urma unor atacuri de rechini în Marea Roşie din Egipt, la sud de oraşul Hurghada, a anunţat duminică Ministerul egiptean al Mediului, potrivit Mediafax.

Două surse au declarat pentru Reuters că trupul unei turiste românce în vârstă de aproximativ 40 de ani a fost descoperit la câteva ore după un atac care a provocat moartea unei austriece în vârstă de 68 de ani. Ambele atacuri au avut loc la o distanţă de 600 de metri unul de celălalt, în largul coastei oraşului Sahl Hasheesh, potrivit surselor, citate de Reuters.

Ministerul a precizat în declaraţia sa că a fost formată o comisie pentru a examina circumstanţele atacurilor şi eventualele motive ştiinţifice care au stat la baza acestora.

De asemenea, acesta a menţionat că guvernatorul guvernoratului Mării Roşii, generalul-maior Amr Hanafi, a emis un ordin de suspendare a tuturor activităţilor în zona din jurul atacurilor.

Prima victimă a fost transferată la un spital privat local, a declarat pentru Reuters o sursă din cadrul Direcţiei pentru afaceri sanitare de la Marea Roşie. Acesta a adăugat că s-a încercat resuscitarea acesteia, dar a murit din cauza rănilor.

O sursă de securitate a mai adăugat că femeia austriacă locuia în Egipt în ultimii cinci ani cu soţul ei egiptean.

The post O româncă a fost ucisă de un rechin în Marea Roșie, Egipt appeared first on Aleph News.

Previous post Directorul general al Pfizer avertizează în legătură cu un „nou val” de COVID-19
Next post O fetiță de doar 10 ani din SUA nu poate face avort după noile reglementări