Nuclearelectrica a anunțat că Unitatea 1 de la Cernavodă s-a deconectat automat de la Sistemul Energetic Național

  • Nuclearelectrica anunță că Unitatea 1 a CNE Cernavoda s-a deconectat automat de la Sistemul Energetic National în dupa-amiaza zilei de 19 octombrie.
  • Specialiștii CNE Cernavoda investighează, în vederea remedierii, cauza care a condus la deconectarea automată a Unității 1 CNE Cernavoda de la Sistemul Energetic National.
  • Deconectarea automata a Unității 1 CNE Cernavoda de la Sistemul Energetic National, precum și lucrările de remediere nu au impact asupra securității nucleare a reactorului, personalului unității, populației și mediului înconjurător.

Nuclearelectrica anunţă că miercuri după-amiaza Unitatea 1 a Centralei de la Cernavodă s-a deconectat automat de la sistemul energetic naţionaldin cauza unei disfuncţionalităţi în partea clasică a unităţii, fără impact pe partea nuclear.

Potrivit Nuclearelectrica, specialiştii CNE Cernavodă investighează, în vederea remedierii, cauza care a condus la deconectarea automată a Unităţii 1 CNE Cernavodă de la Sistemul Energetic Naţional.

Deconectarea automată a Unităţii 1 CNE Cernavodă de la Sistemul Energetic Naţional, precum şi lucrările de remediere nu au impact asupra securităţii nucleare a reactorului, personalului unităţii, populaţiei şi mediului înconjurător” , transmite Nuclearelectrica.

The post Nuclearelectrica a anunțat că Unitatea 1 de la Cernavodă s-a deconectat automat de la Sistemul Energetic Național appeared first on Aleph News.

Previous post LIVE UPDATE. 238 de zile de invazie. Comisia ONU a constatat că în Ucraina au fost comise o serie de crime de război, încălcări ale drepturilor omului și ale dreptului umanitar internațional
Next post LIVE UPDATE. 239 de zile de invazie. Aproximativ 40% din infrastructura energetică a Ucrainei este grav avariată. Posibile întreruperi de energie electrică anunțate în întreaga țară