Mesajul Shakirei înainte de stabilirea în Miami: „Mi-aș dori ca ei să poată ieși pe stradă simțindu-se în siguranță”

  • Shakira cere intimitate pentru fiii Sasha, 8 ani, și Milan, 10 ani, în urma mutării în Miami.
  • „Mi-aș dori ca ei să poată ieși pe stradă simțindu-se în siguranță” , a scris artista pe rețelele sociale.
  • După o relație care a început în 2010, Shakira și Pique s-au despărțit anul trecut.

Shakira a cerut presei să respecte intimitatea copiilor săi din relaţia cu Gerard Pique, după ce cântăreaţa columbiană şi cei doi băieți ai ei, Milan şi Sasha, au părăsit Barcelona pentru a începe o nouă viaţă la Miami, srie Metro.

Cântăreața columbiană a fost subiectul multor subiecte de tabloide în ultima vreme.

Dragi prieteni, jurnalişti şi mass-media,

În această perioadă de schimbări în viaţa mea ca persoană publică, este de înţeles că există o curiozitate permanentă din partea presei pentru mine şi familia mea. Cu toate acestea, copiii mei, Milan şi Sasha, au trăit un an foarte greu, suferind un asediu neîncetat şi necruţător din partea unor paparazzi şi diverse mass-media din Barcelona. Acum că încep o nouă etapă în viaţa lor, rog cu tărie mass-media, în numele copiilor mei, să le respecte dreptul la intimitate. Vă implor să vă abţineţi să-i urmăriţi până la ieşirea sau intrarea în şcoală, să-i aşteptaţi la uşa casei noastre sau să-i urmăriţi la activităţile lor extracurriculare şi recreative, aşa cum s-a întâmplat în fiecare zi la Barcelona, ​​pentru a obţine fotografii mai bune sau mai multe vizualizări. Am încredere că jurnaliştii şi fotografii sunt sensibili la situaţia cu care se confruntă Milan şi Sasha şi se pot comporta în cel mai uman mod posibil cu ei, ţinând cont că este vorba despre sănătatea şi integritatea fizică şi emoţională a doi minori de 8 şi 10 ani, care doresc doar să poată ieşi şi să meargă la şcoală simţindu-se în siguranţă şi având liniştea sufletească de a nu fi persecutaţi sau supuşi controlului constant al aparatelor de fotografiat. Solicit acest lucru nu ca artist, ci ca mamă care doreşte să protejeze şi să aibă grijă de bunăstarea psihică şi emoţională a copiilor săi pentru ca aceştia să poată trăi o viaţă sănătoasă şi fericită, aşa cum merită fiecare copil” , a scris Shakira pe Facebook și Instagram.

După o relaţie începută în 2010, Shakira şi Pique s-au despărţit anul trecut, iar solista columbiană a decis să se mute la Miami, alături de băieţi.

Pique îşi poate vizita copiii câte zece zile pe lună.

Citește și:

Shakira ar fi fost nevoită să fugă din Barcelona în urma despărțirii urâte de fostul Gerard Piqué

Fanii se bucură de zvonurile că Clara Chia l-ar fi înșelat pe Gerard Pique cu Pep Guardiola. „Barça face Tiki Taka cu femeile”

Shakira a plecat în vacanță cu fiii săi înainte de a se muta definitiv la Miami. Ce mesaj a postat artista

The post Mesajul Shakirei înainte de stabilirea în Miami: „Mi-aș dori ca ei să poată ieși pe stradă simțindu-se în siguranță” appeared first on Aleph News.

Previous post VIDEO. În jurul lumii la 80 de ani. Aceste bunicuțe au vizitat fiecare continent în doar două luni
Next post Kim Kardashian își mai adaugă o rubrică în CV. Vedeta de televiziune va juca într-un serial