Marcel Ciolacu promite pensii mai mari de la 1 ianuarie 2023: „Avem o lege în vigoare”

  • Întrebat dacă de la 1 ianuarie 2023 vor creşte pensiile, preşedintele PSD a răspuns: „Avem o lege. Avem o lege în vigoare. (…) Cel puţin cu indicele de inflaţie, categoric că vor fi modificate”.
  • Ciolacu a precizat că deciziile luate de Guvern în privinţa pachetelor sociale „au fost unele corecte” şi se văd în creşterea economică.
  • Mai e mult de făcut ca această creştere să se vadă şi în buzunarele românilor, mai adaugă Marcel Ciolacu.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, dă asigurări că pensiile se vor majora, de la 1 ianuarie anul viitor „cel puţin” cu rata inflaţiei.

Întrebat dacă de la 1 ianuarie 2023 vor creşte pensiile, preşedintele PSD a răspuns: „Avem o lege. Avem o lege în vigoare. (…) Cel puţin cu indicele de inflaţie, categoric că vor fi modificate”.

Ciolacu a precizat că deciziile luate de Guvern în privinţa pachetelor sociale „au fost unele corecte” şi se văd în creşterea economică.

„Mai e mult de făcut ca această creştere să se vadă şi în buzunarele românilor. Va fi o bătălie continuă nu an de an, lună de lună, pentru a face faţă acestor crize. Sunt foarte preocupat ce se întâmplă în zona euro. Cel mai important partener al României este Germania, dacă în Germania se porneşte o recesiune, atunci şi noi vom intra în efectul recesiunii din Germania”, a afirmat Ciolacu.

The post Marcel Ciolacu promite pensii mai mari de la 1 ianuarie 2023: „Avem o lege în vigoare” appeared first on Aleph News.

Previous post Marcel Ciolacu ridică din umeri la propria OUG: A rămas uimit de numărul mare de bugetari angajați în ultimele șase luni
Next post Ministrul Transporturilor speră ca până în 2026 să fie realizați toți km de autostradă asumați prin PNRR