Luptă în estul Ucrainei, forțele ruse lovesc fără încetare Donbasul

  • Rachetele lui Putin lovesc fără încetare Estul Ucrainei.
  • Putin vrea cu orice preț să cucerească Donbasul.
  • În prezent cele mai grele lupte au loc în orașul Severodonețk care este ultima redută a Donbasului.

Donbasul freamătă. Rachetele lui Putin lovesc fără încetare Estul Ucrainei, care face față din ce în ce mai greu asaltului armatei ruse.

Orașul Donețk este bombardat din toate părțile de soldații lui Putin care vor cu orice preț să cucerească Donbasul. Astăzi, o rachetă a căzut foarte aproape de biroul liderului așa-numitei Republici Populare Donețk.

În prezent cele mai grele lupte au loc în orașul Severodonețk care este ultima redută a Donbasului. Și pe care armata rusă încearcă din răsputeri să îl cucerească, însă armata ucraineană rezistă eroic.

În prezent, luptele continuă în orașul Sievierodonetsk. Tot ceea ce a anunțat inamicul despre faptul că deține controlul total al orașului nu este adevărat. Apărătorii noștri își mențin pozițiile.

Ucraina este capabilă să facă față Rusiei și chiar să o înlăture din Donbas, a declarat Ben Wallance, ministrul Apărării din Marea Britanie în cadrul unei întâlniri cu președintele Volodimir Zelenski la Kiev.

,,Vedem acum că Ucraina este capabilă să îndepărteze Rusia din Donbas. Vedem că regimul pe care tocmai l-am menționat, este pe punctul de a se prăbuși, cel puțin în ceea ce privește puterea militară. Ei sunt acum în pragul epuizării” , a spus Ben Wallance, ministrul Apărării din Marea Britanie.

The post Luptă în estul Ucrainei, forțele ruse lovesc fără încetare Donbasul appeared first on Aleph News.

Previous post Iran și Venezuela au semnat un plan de cooperare pe 20 de ani. Ambele țări se confruntă cu sancțiuni americane
Next post VIDEO. Britney Spears a avut parte de o nuntă ca în povești în Los Angeles