LIVE UPDATE. Război în Ucraina, ziua 738. Convingerile lui Navalnîi „nu vor dispărea”, afirmă Josep Borrell/ Cel puțin 115 persoane ar fi fost reținute la înmormântarea lui Navalnîi

LIVE UPDATE. Război în Ucraina, ziua 738. Convingerile lui Navalnîi „nu vor dispărea”, afirmă Josep Borrell/ Cel puțin 115 persoane ar fi fost reținute la înmormântarea lui Navalnîi

LIVE UPDATE. Război în Ucraina, ziua 738. Convingerile lui Navalnîi „nu vor dispărea”, afirmă Josep Borrell/ Cel puțin 115 persoane ar fi fost reținute la înmormântarea lui NavalnîiLIVE UPDATE. Război în Ucraina, ziua 738. Convingerile lui Navalnîi „nu vor dispărea”, afirmă Josep Borrell/ Cel puțin 115 persoane ar fi fost reținute la înmormântarea lui Navalnîi

  • Șeful politicii externe a UE, Josep Borrell, i-a adus astăzi un omagiu lui Alexei Navalnîi.
  • Mii de oameni și-au luat rămas bun de la Alexei Navalnîi la înmormântarea sa, astăzi, la Moscova, în prezența poliției.
  • Cel puțin 115 persoane au fost reținute în Rusia pentru că au adus vineri un omagiu liderului opoziției, potrivit grupului de monitorizare OVD-Info.

Șeful politicii externe a UE, Josep Borrell, i-a adus astăzi un omagiu lui Alexei Navalnîi.

El a declarat că liderul opoziției ruse a rămas „o sursă de inspirație pentru mulți din Rusia și din afara ei” și că convingerile sale „nu vor dispărea”.

Mii de oameni și-au luat rămas bun de la Alexei Navalnîi la înmormântarea sa, astăzi, la Moscova, în prezența poliției, scrie Sky News.

Cel puțin 115 persoane au fost reținute în Rusia pentru că au adus vineri un omagiu liderului opoziției, potrivit grupului de monitorizare OVD-Info.

Navalnîi a murit la vârsta de 47 de ani într-o colonie penală din Arctica la 16 februarie, ceea ce a stârnit acuzații din partea susținătorilor săi că ar fi fost ucis.

Kremlinul a negat orice implicare a statului în moartea sa.

The post LIVE UPDATE. Război în Ucraina, ziua 738. Convingerile lui Navalnîi „nu vor dispărea”, afirmă Josep Borrell/ Cel puțin 115 persoane ar fi fost reținute la înmormântarea lui Navalnîi appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

SUA se pregătesc să ajute Gaza prin „airdrop”, în prima lor operațiune militară de acest fel. Anunțul lui Biden Previous post SUA se pregătesc să ajute Gaza prin „airdrop”, în prima lor operațiune militară de acest fel. Anunțul lui Biden
Eclipsa totală a portofelului: Prețurile pentru a asista la eclipsa solară cresc vertiginos, hotelurile percep de zece ori tariful obișnuit Next post Eclipsa totală a portofelului: Prețurile pentru a asista la eclipsa solară cresc vertiginos, hotelurile percep de zece ori tariful obișnuit