LIVE UPDATE. 447 zile de invazie rusă. Ucraina spune că forțele rusești nu mai sunt capabile de acțiuni ofensive de amploare

LIVE UPDATE. 447 zile de invazie rusă. Ucraina spune că forțele rusești nu mai sunt capabile de acțiuni ofensive de amploare

LIVE UPDATE. 447 zile de invazie rusă. Ucraina spune că forțele rusești nu mai sunt capabile de acțiuni ofensive de amploareLIVE UPDATE. 447 zile de invazie rusă. Ucraina spune că forțele rusești nu mai sunt capabile de acțiuni ofensive de amploare

  • Serviciul de informații al Apărării din Ucraina a declarat că forțele rusești nu mai sunt capabile de acțiuni ofensive pe scară largă și sunt în principal în defensivă.
  • Purtătorul de cuvânt al Defense Intelligence, Andriy Iusov, a declarat luni la televiziunea ucraineană că Rusia „este în defensivă” atunci când vine vorba de discuții pe „întreaga linie de front”.
  • Iusov a declarat că scopul atacurilor cu rachete rusești s-a schimbat, iar intensitatea lor a scăzut față de iarna în care au avut loc atacuri de mare amploare asupra infrastructurii energetice a Ucrainei.

UPDATE ORA 03.00

Oficialii CIA implicați în proiect au declarat că invazia Rusiei în Ucraina a creat o deschidere istorică „pentru ca rușii să vină la noi și să ne furnizeze informații de care Statele Unite au nevoie”.

Mesajul, a spus un oficial, pe care speră să îl transmită rușilor care lucrează în domenii sensibile și au acces la informații valoroase este: „Vă înțelegem, poate mai bine decât credeți”.

UPDATE ORA 02.00

CIA lansează o campanie online pentru recrutarea de spioni ruși.

UPDATE ORA 01.00

Tabloul lui Banksy a fost scos din clădirea distrusă și mutat într-o nouă locație din Irpin, anunță presa de stat ucraineană.

O pictură a artistului stradal britanic Banksy, care înfățișa o gimnastă fluturând o panglică în aer, a fost îndepărtată dintr-o clădire distrusă din Irpin, Ucraina, și mutată într-o altă locație din același oraș, potrivit presei ucrainene.

Pictura murală și un segment din zidul de care era atașată au fost demontate de pe strada Severynivska și plasate în noua locație pe o perioadă de două săptămâni.

Știrea inițială

Serviciul de informații al Apărării din Ucraina a declarat că forțele rusești nu mai sunt capabile de acțiuni ofensive pe scară largă și sunt în principal în defensivă – dar Moscova este capabilă să susțină ritmul actual al atacurilor cu rachete, scrie CNN.

Purtătorul de cuvânt al Defense Intelligence, Andriy Iusov, a declarat luni la televiziunea ucraineană că Rusia „este în defensivă” atunci când vine vorba de discuții pe „întreaga linie de front” și că nu au resurse „pentru a repeta acțiuni ofensive pe scară largă”.

„Ei s-au pregătit pentru apărare în tot acest timp, iar acesta este un factor serios pe care comandamentul ucrainean îl ia în considerare cu siguranță atunci când se pregătește pentru dezobstrucția teritoriilor ucrainene”, a adăugat oficialul.

Iusov a declarat că scopul atacurilor cu rachete rusești s-a schimbat, iar intensitatea lor a scăzut față de iarna în care au avut loc atacuri de mare amploare asupra infrastructurii energetice a Ucrainei.

Rușii au avut o penurie de anumite tipuri de rachete, cum ar fi Kalibr, a afirmat el.

„Ei caută în mod activ modalități de a compensa și de a schimba nu numai Shaheds [drone de atac de fabricație iraniană]. … Ei caută arme în toată lumea. Până în prezent, nu au avut prea mult succes”, a declarat el.

În ciuda acestui fapt, Iusov a declarat că rușii sunt „capabili să susțină intensitatea atacurilor”, cel puțin pentru moment. El a estimat că aceștia dispun încă de stocuri mari de rachete S-300, care sunt capabile de distrugeri considerabile. S-300 a fost concepută ca armă antiaeriană, dar rușii au folosit-o frecvent în modul sol-sol, în care nu este foarte precisă.

The post LIVE UPDATE. 447 zile de invazie rusă. Ucraina spune că forțele rusești nu mai sunt capabile de acțiuni ofensive de amploare appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Ferrari întrece Stellantis: valoarea de piață a firmei crește Previous post Ferrari întrece Stellantis: valoarea de piață a firmei crește
Turneul european al lui Zelenski. Care este scopul vizitelor făcute de liderul ucrainean Next post Turneul european al lui Zelenski. Care este scopul vizitelor făcute de liderul ucrainean