LIVE UPDATE. 445 zile de invazie rusă. Primii pași în contraofensiva ucraineană „vor fi făcuți în curând”, afirmă Zelenski

LIVE UPDATE. 445 zile de invazie rusă. Primii pași în contraofensiva ucraineană „vor fi făcuți în curând”, afirmă Zelenski

LIVE UPDATE. 445 zile de invazie rusă. Primii pași în contraofensiva ucraineană „vor fi făcuți în curând”, afirmă ZelenskiLIVE UPDATE. 445 zile de invazie rusă. Primii pași în contraofensiva ucraineană „vor fi făcuți în curând”, afirmă Zelenski

  • Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a declarat că „primii pași importanți” ai unei contraofensive militare foarte așteptate împotriva forțelor ruse „vor fi făcuți în curând”.
  • „Cu siguranță, vor fi pași foarte serioși”, a declarat Zelenski într-o conversație cu cei mai importanți editori ai presei italiene, sâmbătă, la Roma.
  • „Știu că suntem cu toții motivați, și nu doar cei care cunosc acest plan, ci și poporul nostru… Nu vă pot spune când. Dar cu siguranță o veți vedea, iar Rusia o va simți cu siguranță”, a spus el.

Președintele Ucrainei, Zelenski,, a declarat joi că țara sa are încă nevoie de „puțin mai mult timp” înainte de a lansa o contraofensivă, pentru a permite ca o parte din ajutorul militar occidental promis să mai ajungă, scrie CNN.

„Credem în victorie și credem că primii pași importanți vor fi făcuți în curând”. Forțele ucrainene au început operațiunile de „modelare” înainte de contraofensiva așteptată, au declarat pentru CNN un înalt oficial militar american și un înalt oficial occidental.

Modelarea implică lovirea unor ținte precum depozite de arme, centre de comandă și sisteme de blindate și artilerie ca să pregătească câmpul de luptă pentru forțele care avansează. Este o tactică standard făcută înainte de operațiuni combinate majore.

The post LIVE UPDATE. 445 zile de invazie rusă. Primii pași în contraofensiva ucraineană „vor fi făcuți în curând”, afirmă Zelenski appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Moulin Rouge: Peste 8 milioane de dolari pentru a readuce spectacolul la viață Previous post Moulin Rouge: Peste 8 milioane de dolari pentru a readuce spectacolul la viață
Turcia va intra în turul doi de alegeri, pe 28 mai. Președintele Erdogan: „Suntem cu mult înainte” Next post Turcia va intra în turul doi de alegeri, pe 28 mai. Președintele Erdogan: „Suntem cu mult înainte”