LIVE UPDATE. 390 zile de invazie rusă. Un bombardament rusesc a ucis 3 persoane în regiunea Zaporojie

  • Un atac asupra unei clădiri rezidențiale a ucis trei persoane duminică în regiunea Zaporojie din sudul Ucrainei, potrivit oficialilor locali ucraineni.
  • Oficialii ucraineni au subliniat pericolul la care sunt supuși civilii care locuiesc încă în apropierea liniilor de front ale conflictului.
  • Forțele rusești au tras rachete Grad” asupra satului Kamianske, ucigând trei persoane, a declarat Administrația militară regională Zaporojie.

Un atac asupra unei clădiri rezidențiale a ucis trei persoane duminică în regiunea Zaporojie din sudul Ucrainei, potrivit oficialilor locali ucraineni.

Forțele rusești au tras rachete Grad” asupra satului Kamianske, ucigând trei persoane și rănind alte două, care primesc acum tratament medical, a declarat Administrația militară regională Zaporojie într-o postare pe Telegram.

Oficialii ucraineni au subliniat pericolul la care sunt supuși civilii care locuiesc încă în apropierea liniilor de front ale conflictului și i-au îndemnat să se evacueze, scrie CNN.

Pericolul pentru civilii de pe linia frontului nu dispare. Inamicul nu are succes pe câmpul de luptă cu forțele armate ucrainene, așa că ucide în mod deliberat civili ucraineni”, a declarat administrația militară.

Citește și

The post LIVE UPDATE. 390 zile de invazie rusă. Un bombardament rusesc a ucis 3 persoane în regiunea Zaporojie appeared first on Aleph News.

Previous post Secretul longevității: Iată ce au în comun majoritatea centenarilor
Next post Cultivarea plantelor pe Lună a fost confirmată într-un experiment științific